Elinks

Brüno

Any:
2009
Categories:
Pel·lícula
Generes:
Comèdia
Descripció:
DURADA: 83 minuts. - MIDA: 1.02 GiB (Versió SD) MIDA: 1,93 Gb (Versió HD 720p)

Direcció: Larry Charlesv. País: EUA Guió: Sacha Baron Cohen, Anthony Hines, Dan Mazer i Jeff Schaffer, basat en el personatge creat per Sacha Baron Cohen. Producció: Sacha Baron Cohen, Dan Mazer, Jay Roach i Monica Levinson. Música: Erran Baron Cohen. Fotografia: Anthony Hardwick i Wolfgang Held. Intèrprets: Sacha Baron Cohen (Brüno), Gustaf Hammarsten (Lutz), Clifford Bañagale (Diesel), Paula Abdul (ella mateixa), Josh Meyers (Kookus), Ron Paul (ell mateix), Harrison Ford (ell mateix), Bono (ell mateix), Sting (ell mateix), Elton John (ell mateix)...

Sacha Baron Cohen interpreta Brüno (un dels personatges de la seva premiada sèrie Da Ali G Show), un reporter gai amb certa obsessió per la moda i pel culte al cos. Brüno no només sembrarà el caos i la controvèrsia en el món de la moda per treure a la llum les seves misèries, sinó que també ha dirigit els seus càustics dards cap a altres aspectes, com el cas de les estrelles que adopten nens d'altres continents, els militars o les pràctiques sadomaso.

Brüno és un reporter austríac i gay. Boig per la moda. Interpretat per l'humorista britànic Sacha Baron Cohen, que va aparèixer per primera vegada al canal Paramount Comedy el 1998, abans de reaparèixer a Ali G, l'any 2000. Després de l'èxit de les pel·licules de Sacha Baron Cohen sobre els seus personatges Ali G: Indahouse, i Borat, es van adquirir els drets per fer la pel.lícula de la persona Brüno, amb el mateix títol. Brüno, que no té cognom conegut, actua en escenaris reals com un homosexual que diu ser un reporter austríac de televisió famós al seu país per entrevistar incauts convidats sobre temes com moda, entreteniment, famosos i homosexualitat, fent especial èmfasi en l'últim tema. Amb aquestes entrevistes ridiculitza el món dels tòpics homosexuals, la manca de criteri i intel·ligència d'algunes celebritats, es posa en evidència a personatges públics i s'intenta fer sorna de les incoherències i excentricitats del món de les passarel.les de moda. Tot i que Brüno no té una ideologia política definida, en multitud d'ocasions mostra breument una faceta nacionalsocialista que es reflecteix molt bé quan surten a la llum temes com el tracte de incomprès a Adolf Hitler (a qui en altres ocasions ha criticat) o la qüestió jueva. Cal aclarir que aquesta idea política té molt poc pes en la seva actuació, sent una ridiculització del tòpic austríac, i que el seu creador, Sacha Baron Cohen, en absolut comparteix aquest pensament.

Subtítols: Subtítols forçats incrustats al video. Aquesta es l'"edició especial TotsRucs" que millora el DVD comercial, ja que te menys faltes ortogràfiques i en millora els subtítols.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVD Versió SD 2009 2009-11-26 21:22:04
HDDVD+DVD Versió HD 720p 2009 2012-05-27 11:30:43

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.