Elinks

Diari de Woodstock (Woodstock Diary)

Any:
1994
Categories:
Documental, Altres
Generes:
Història, Música
Descripció:
Durada: 55 minuts, aprox. - Mida: 650 Mb aprox.

Font origen: TDT (Canal 33)

"Diari de Woodstock" és un documental que recull el festival que l'agost de 1969, en un prat als afores de Nova York, es va viure i va constituir un dels episodis més emblemàtics de la cultura del rock de tots els temps.

Capítol 1. - Es posa en marxa un festival que farà història. L'agost de 1969, en un prat als afores de Nova York, es va viure un dels episodis més emblemàtics de la cultura del rock. El primer capítol de la sèrie documental "Diari de Woodstock", reviu el naixement del festival més llegendari de la història del rock i ofereix la crònica del primer dia de concerts. Durant la jornada inaugural del festival, per l¿escenari de Woodstock van passar, entre d'altres, Joan Baez, Ravi Shankar, John Sebastian (Lovin¿ Spoonful), Tim Hardin, la Incredible String Band i Richie Havens.

Capítol 2. - És dissabte 16 d'agost de 1969. El festival de Woodstock supera totes les expectatives de públic. Per problemes de temps, l'organització ha hagut de triar entre construïr l'escenari o les tanques del recinte. Ha escollit fer l'escenari, de manera que el públic assisteix als concerts gratuïtament. Woodstock és una festa. L'organització fa aigües, però la música no s'atura. Santana, The Who i Janis Joplin són només alguns dels protagonistes del segon capítol de la sèrie "Diari de Woodstock", que fa una crònica de la jornada de dissabte del festival.

Capítol 3. - Al tercer i últim dia de festival, Joe Cocker, The Band i Jimi Hendrix ofereixen concerts inoblidables. El cantant britànic anima els assitents a col·locar-se, Hendrix deconstrueix l'himne dels Estats Units en una actuació que passarà a la història i els integrants d'una comuna hippie, The Hog Farm, s'encarreguen de la seguretat. Woodstock és un èxit artístic i de públic, però els organitzadors miren de salvar el festival del desastre financer. Aquesta setmana, l'Sputnik us ofereix l'últim capítol de la sèrie "Diari de Woodstock", una crònica del més llegendari dels festivals de rock de la història.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 0 Diari de Woodstock Completa!! 1970 2009-10-10 18:29:16

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.