Elinks

Arròs covat

Any:
2009
Categories:
Sèrie, Producció Catalana
Generes:
Animació
Descripció:
Durada: Uns 13 minuts/episodi. - Mida: 100 Mb/episodi.

Classificació: No recomenada a menors de 18 anys

Idea original: Juanjo Sáez Producció: Escándalo Films S.L. i Televisió de Catalunya S.A. País: Catalunya

Fitxa de doblatge: XAVI - Joan Dausà Riera / SONIA - Ingride Santos Pinyol / LLUIS - Geofrrey Cowper Sal.lari / RICARD - Enric Bautista Altés / TIETA - Júlia Francino Rodriguez / LUZ - Ginesta Guindal Forgas / SERAFÍ - Luis Fabra Betoret /

"Arròs covat" és una sèrie sobre el conflicte de fer-se gran i tenir la sensació que les oportunitats et passen pel davant.

El Xavi Masdéu, el nostre protagonista, té 30 anys i una sensació constant que se li cova l'arròs. És un dissenyador d'èxit, modern, cosmopolita, que té un estudi de disseny gràfic. És reflexiu i intel·ligent, però un absolut incompetent sentimental, cosa que amarga l'existència a la seva xicota, la Sònia, de qui està completament enamorat, tot i que últimament no para de mirar amb desig totes les noies amb qui es troba, en especial la Luz, una noia que és pura temptació per a ell.

Aquest fet farà que comenci a replantejar-se la seva relació amb la Sònia, i desembocarà en una amarga ruptura sentimental que el durà a replantejar-se tot el seu món vital, professional i sentimental. Serà el Xavi capaç de madurar sentimentalment a la vegada que apaivagarà la sensació que una part de la seva vida s'esgota? Farà front amb enteresa a la sensació que se li cova l'arròs?
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 1 1a Temporada Completa!! 2009 2009-09-30 01:16:12
DVB 2 2a Temporada Completa!! 2011 2011-02-14 11:58:44

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.