Elinks

L'avi Bernat

Any:
1989
Categories:
Sèrie, Producció Catalana
Generes:
Comèdia
Descripció:
Director: Orestes Lara Autor: Pau Garsaball Dalmau Intèrprets: Pau Garsaball (l'avi Bernat), Joan Miralles (Enric), Mercè Arànega (Roser), Francesc Orella (Ignasi, el gendre), Margarida Minguillón (la jove), David Sust (Jordi)

Acostumat a una vida convencional, organitzada i mesurada, i envoltat d'unes relaciones personals poc gratificadores, l'avi Bernat aprofita la mort de la seva dona per a fent un punt i a part a la seva vida i iniciar la recerca d'una existència que, intueix, pot resultar més vital. L'intent anirà topant amb una família, uns amics i, en general, amb un entorn que veu alarmat com l'avi refusa a exercir d'avi i a viure de la manera que marquen els bons costums per a qualsevol vidu gran. Aquest enfrontament anirà decantant-se a favor de l'avi que, poc a poc, trobarà la seva pròpia manera d'afrontar els darrers any de vida que li queden.

Un home d'uns 63 anys, després de la mort de la seva dona, vol fer una vida diferent, no s'acostuma a fer d'avi vidu i busca una existència més vital. La seva actitud topa amb una família, uns amics i un entorn que veuen, esfereïts, com l'avi no vol fer d'avi.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 0 L'avi Bernat 1989 2009-06-29 19:56:55

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.