Elinks

Viatge al centre de la terra 3D (Journey to the Center of the Earth 3D)

Any:
2008
Categories:
Pel·lícula, 3D, Infantil
Generes:
Acció, Aventures, Ciència Ficció, Família, Fantasia, Thriller
Descripció:
Durada: 89 minuts. - Mida: 1.45 GiB

Direcció: Eric Brevig. País: EUA. Guió: Michael Weiss, Michael D. Weiss, Jennifer Flackett, Mark Levin (Novel·la: Juli Verne). Producció: New Line Cinema / Walden Media. Música: Andrew Lockington. Fotografia: Chuck Shuman. Intèrprets: Brendan Fraser, Josh Hutcherson, Anita Briem, Seth Meyers, Jean Michel Paré, Jane Wheeler.

Durant una expedició científica a Islàndia, el visionari científic Trevor Anderson (Brendan Fraser), el seu nebot Sean (Josh Hutcherson) i la seva bella guia regional, Hannah (Anita Briem), queden atrapats en una cova. L'única possibilitat d'escapar d'on són és endinsant-se en les entranyes de la Terra. Recorrent mons mai vistos, els tres es troben cara a cara amb criatures increïbles. Però l'activitat volcànica del lloc és cada vegada més intensa, per la qual cosa hauran de trobar urgentment una manera de poder tornar a la superfície abans que sigui massa tard.

Subtítols: Subtítols forçats incrustats al video

ATENCIÓ: aquesta pel·lícula esta en format 3D, i per tant calen unes ulleres especials per a la seva visualització.

Consells per visionar la pel·lícula en 3D en les millors condicions:

1. Veure en una habitació amb poca llum.

2. Eviti en mesura del possible tot reflex a la pantalla, sobretot de finestres o llums.

3. Augmenteu la lluminositat del televisor.

4. Si disposa de pantalla de plasma o LCD, escolliu el mode Estàndard preferiblement al mode Cinema (el mode estàndard és més lluminós).

5. Assegureu-vos de posar correctament les ulleres, amb el filtre verd sobre l'ull esquerre i el filtre magenta sobre l'ull dret. Es poden trobar facilment a botigues online, o be ens les podem fabricar a casa (Veure al fòrum).
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVD Viatge al centre de la terra 3D 2008 2009-05-29 00:04:43

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.