Elinks

El lector (The Rader)

Any:
2008
Categories:
Pel·lícula
Generes:
Drama, Romàntic
Descripció:
DURADA: 124 minuts. - Mida: 1,5 Gb

PAÍS: Estats Units, Alemanya PRODUCCIÓ: Mirage Enterprises DIRECCIÓ: Stephen Daldry GUIÓ: David Hare, Bernhard Schlink REPARTIMENT: Ralph Fiennes, Jeanette Hain, David Kross, Kate Winslet, Susanne Lothar, Alissa Wilms, Florian Bartholomäi, Friederike Becht, Matthias Habich, Frieder Venus, Marie-Anne Fliegel, Hendrik Arnst, Rainer Sellien, Torsten Michaelis, Moritz Grove.

CLASSIFICACIÓ: No recomanada per menors de 13anys.

Quan cau malalt en el seu camí a casa des del col·legi, Michael Berg, un jove de 15 anys, és rescatat per Hanna Schmitz, una dona que li doble l'edat. Ambdós comencen un apassionat i secret idil·li, fins que Hanna desapareix un dia misteriosament deixant a Michael confús i desconsolat.

Vuit anys més tard, sent estudiant de Dret, Michael assisteix com observador a un tribunal on s'està jutjant a uns col·laboradors de l'Alemanya Nazi i es queda atònit al trobar-se de nou amb la seva antiga amant, aquesta vegada, com acusada. A mesura que es va revelant el passat de la dona, Michael descobreix un profund secret que tindrà un gran impacte en la vida d'ambdós.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVD El lector 2008 2009-05-26 21:56:22

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.