Elinks

Lady Chatterley

Any:
2006
Categories:
Pel·lícula
Generes:
Drama, Romàntic
Descripció:
IDIOMES: Català-Francès (VO)

DURADA: 168 minuts. - Mida: 1,9 Gb

PAÍS: França GUIÓ: Roger Bohbot, Pascale Ferran PRODUCCIÓ: Maïa Films DIRECCIÓ: Pascale Ferran REPARTIMENT: Marina Hands, Jean-Louis Coullo'ch, Hippolyte Girardot, Hélène Alexandridis, Hélène Fillières, Bernard Verley, Sava Lolov, Jean-Baptiste Montagut, Fanny Deleuze, Michel Vincent, Colette Philippe, Christelle Hes, Jade Bouchard, Joël Vandael, Jacques De Bock.

CLASSIFICACIÓ: No recomanada per menors de 18 anys.

Constance Reid (Marina Hands) té 23 anys quan es casa amb Clifford Chatterley, un elegant tinent de l'armada Britànica, convertint-se en Lady Chatterley. Corre l'any 1917 i Clifford va a lluitar al front, a la batalla de Flandes, d'on torna amb una paràlisi irreversible.

La jove parella s'instal·la en una casa prop de la terra de la seva joventut, Chatterley. Abandonant-se a si mateixa, trista i indiferent, Constance Chatterley es refugia en Parkin, el guardabosc de la zona, el que suposarà el despertar a la sensualitat per a ella, i la volta a la vida i els seus plaers per a ell... Aclamada adaptació de la novel·la "L'amant de Lady Chatterley", de D.H. Lawrence.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVD Lady Chatterley 2006 2009-05-23 16:04:00

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.