Elinks

Bona nit, i bona sort (Good night, and good luck)

Any:
2005
Categories:
Pel·lícula
Generes:
Drama, Història, Thriller
Descripció:
Durada: 93 minuts. - Mida: 1023 GiB

Gènere: Thriller polític. Direcció: George Clooney. País: EUA. Guió: George Clooney y Grant Heslov. Producció: Grant Heslov. Fotografia B/N: Robert Elswit. Intèrprets: David Strathairn (Edward R. Murrow), Robert Downey Jr. (Joe Wershba), Patricia Clarkson (Shirley Wershba), Ray Wise (Don Hollenbeck), Frank Langella (William Paley), Jeff Daniels (Sigfried "Sig" Mickelson), George Clooney (Fred Friendly), Tate Donovan (Jesse Zousmer), Tom McCarthy (Palmer Williams), Matt Ross (Eddie Scott).

"Bona nit, i bona sort" passa durant els primers temps del periodisme televisiu als EUA, en la dècada dels 50. És la crònica de l'autèntic enfrontament entre Edward R. Murrow (David Strathairn), presentador de les notícies, i el senador Joseph McCarthy i el Comitè d'Activitats antiamericana. Amb la ferma voluntat d'informar dels fets i il·lustrar a l'audiència, Murrow i el seu incondicional equip -capitanejat pel seu productor Fred Friendly (George Clooney) i Joe Wershba (Robert Downey Jr) des de la sala de redacció de la CBS- fan front a les pressions corporatives i dels patrocinadors per examinar les mentides i les tàctiques alarmistes perpetrades per McCarthy durant la seva "caça de bruixes" comunista.

Quan el senador reacciona acusant al presentador de ser comunista, s'erigeix una enorme indignació pública. En aquell clima de por i repressió, l'equip de la CBS va seguir endavant sense atendre a precs. La seva tenacitat finalment va valer la pena quan el mateix McCarthy va haver de presentar-se davant el Senat i va ser desposseït de poder una vegada que les seves mentides i abusos van quedar per fi al descobert.

Subtítols: Subtítols forçats incrustats al video.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVD Bona nit, i bona sort 2005 2009-05-21 21:30:53

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.