Elinks

La volta al món en 80 dies (Around the World in 80 Days)

Any:
2004
Categories:
Pel·lícula
Generes:
Acció, Aventures, Comèdia, Família, Oest, Romàntic
Descripció:
Durada: 121 min. - Mida: 1557 MB

País: USA Director: Frank Coraci Intèrprets: Jackie Chan, Steve Coogan, Robert Fyfe, Jim Broadbent, Ian McNeice, David Ryall, Roger Hammond, Adam Godley, Karen Mok, Howard Cooper, Daniel Hinchcliffe, Wolfram Teufel, Tom Strauss, Kit West, Ewen Bremner, Arnold Schwarzenegger

Phileas Fogg, un excèntric inventor londinenc, acaba de descobrir els secrets del vol aeri, l'electricitat, i fins i tot els patins en línia, però la societat victoriana el pren per dement. Desesperat per ser pres seriosament, Fogg repta a Lord Kelvin, cap visible de la Reial Acadèmia de les Ciències, mitjançant una increïble aposta: afirma que serà capaç de circumnavegar el globus terraqüi en menys de 80 dies. Acompanyat del seu ajudant de cambra Passepartout i Monique, una artista francesa a la recerca d'aventures, Fogg s'embarca en una trepidant i frenètica cursa al voltant del món que els portarà per terra, mar i aire fins als llocs més exòtics del planeta. Pel camí, els nostres herois s'hauran d'enfrontar a un bon nombre d'aventures i obstacles.

Comentari: Hi ha un parell de bocins d'àudio que TV3 no va emetre i que estan en anglès, als minuts 1:30->1:55 i 12:37->12:42. Algunes frases en diversos idiomes, com francès o xinès, estan subtitulades en anglès (he treballat sobre un DVDRip anglès)
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVD+TV La volta al món en 80 dies 2004 2009-04-28 16:05:36

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.