Elinks

Enemic a les portes (Enemy At The Gates)

Any:
2001
Categories:
Pel·lícula
Generes:
Acció, Drama, Guerra, Història, Thriller
Descripció:
Durada: 120 minuts. - Mida: 806 MiB (SENSE LOGO)

Direcció: Jean-Jacques Annaud. País: Alemanya-GB-Irlanda-EUA. Guió: Jean-Jacques Annaud y Alain Godard. Producció: Jean-Jacques Annaud y Alain Godard. Música: James Horner. Fotografia: Robert Fraisse. Intèrprets: Joseph Fiennes (Danilov), Jude Law (Vasily Zaitsev), Rachel Weisz (Tania Chernova), Bob Hoskins (Krushev), Gabriel Thomson (Sasha), Ed Harris (Major Konig), Ron Perlman (Koulikov), Robert Stadlober (observador), Dana Cebulla (franctiradora), Matthias Habich (General Paulus), Eva Mattes (Mare Filipov), Hans Martin Stier (General Armada Roja), Dan van Husen (oficial rus).

Modest i reservat, Vassili és un home corrent que simplement compleix amb el seu deure amb una destresa extraordinària. Tanmateix, Danilova, l'oficial encarregat de la propaganda soviètica, s'adona de l'enorme valor d'aquest antic pastor i converteix el senzill soldat dels Urals en un heroi nacional. Després d'una sèrie de derrotes a mans dels alemanys, la Unió Soviètica està a punt del col·lapse i la pèrdua de Stalingrad podria assegurar als alemanys la victòria final a Europa. El mateix Stalin envia Kruschev per supervisar la defensa de la ciutat. El valent exemple de Vassili, convenientment realçat per Danilov, anima a les tropes a seguir la lluita contra unes forces aclaparantment superiors.

Tanmateix, Danilov mostrarà aviat la seva gelosia de l'home que ha creat quan, enmig de la guerra, ambdós s'enamoren de Tania, una de les moltes intrèpides soldats que lluiten al costat dels homes. Els alemanys envien al seu millor franctirador, el major Konig, per a buscar i eliminar a l'home que també s'ha fet cèlebre entre les tropes alemanyes. Amb una paciència i habilitat exquisides, cadascun aguaitarà a l'altre lliurant una guerra en solitari mentre una infinitat de soldats cauen morts al seu voltant.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB Enemic a les portes 2001 2009-04-11 22:09:30

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.