Elinks

El clan Ia-Ia (Divine secrets of the Ya-Ya sisterhood)

Any:
2002
Categories:
Pel·lícula
Generes:
Comèdia
Descripció:
Durada: 111 minuts. - Mida: 712 MiB (SENSE LOGO)

Direcció: Callie Khomi. País: EUA. Guió: Callie Khomi i Mark Andros, basat en les novel·les de Rebecca Wells. Producció: Gaylord Films i All Girl Productions. Música: David Mansfield. Fotografia: John Bailey. Intèrprets: Ellen Burstyn (Vivian Jane Abott 'Vivi' Walker), Ashley Judd (Joven Vivian Abott 'Vivi' Walker), Sandra Bullock (Sidda Lee Walker), James Garner (Shep Walker), Maggie Smith (Caro), Fionnula Flanagan (Teensy), Shirley Knigth (Necie), Katy Selverstone (Joven Caro), Jacqueline McKenzie (Joven Teensy), Kiersten Warren (Joven Necie), David Lee Smith (Joven Shep Walker).

Sidde Lee Walker (Sandra Bullock), una jove i destacada autora teatral que viu a Nova York, està molt lluny de la seva ciutat natal i a una distància segura de la seva carinyosa però excessivament dramàtica i excèntrica mare, Vivi (Ellen Burstyn). I així és com li agradaria seguir.

Quan una ressenya de la revista Time sobre Sidde insinua que Vivi no va ser una bona mare, Vivi se sent indignada i les dues dones inicien una baralla que amenaça amb destruir no només la seva relació sinó també els febles plans de matrimoni de Sidde amb un home que ha esperat set anys perquè ella superi la seva por a crear una família pròpia.

Aleshores entra en escena el Clan Ia-Ia, l'intrèpid grup de velles amigues de Vivi, disposades a restaurar la pau no importa el que costi. Per entendre de veritat a Vivi, creuen les Ia-Ia, Sidde ha de saber qui era la seva mare de jove. Prenent l'assumpte a les seves mans, les Ia-Ia organitzen una intervenció poc ortodoxa per tornar a reunir mare i filla. Amb la seva ajuda, Sidde començarà a esbrinar la veritat sobre la seva complicada i poc convencional mare, a trobar el perdó i l'acceptació, i a oblidar-se del seu dolorós passat.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB El clan Ia-Ia 2002 2009-04-04 21:30:17

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.