Elinks

La Puerta de los Sueños -En concert- (Teatre-Auditori de Sant Cugat del Vallès)

Any:
2007
Categories:
Documental, Producció Catalana, Altres
Generes:
Música
Descripció:
Durada: 57 minuts. - Mida: 355 Mb

Repertori: Entre nosaltres / Vine amb mi / Capvespres / I sóc jo / Lluny d'aquí / Aprendré a estimar-me / Creuant les fronteres / Em faltaves tu / La ballarina / La Porta dels Somnis / L'enèssima cançó d'amor / On / Entre nosaltres

La Puerta de los Sueños és un grup de pop-rock format per la Virgínia Martínez (veu), Jaume Saltor (guitarra) i Oriol Saltor (guitarra). La Virgínia escriu les lletres i entre el tres componen la música.

Els inicis de La Puerta es remunten a l’any 2001 quan els tres components tenien un grup de versions on s’interpretaven cançons de les principals “dives” del pop internacional; actuant en sales com el Luz de Gas, Bikini, Belgrado...i recorrent nombroses ciutats i pobles de la geografia catalana. L’any 2004 entren a l’estugi per enregistrar el seu primer disc: “Como un Indio a la Tierra”, disc autoproduït i editat i distribuït pel segell “Gorvijac Music” que els acompanyarà fins a l’actualitat. D’aquest àlbum se’n fa una versió en català: “El Meu Món” d’on destaquen cançons com “L’Enèsima Cançó d’Amor” i “On”. El 2006 surt el segon disc “Entre Nosaltres”-“Algo Entre Nosotros”. Aquest disc marca un abans i un després per la seva qualitat, senzillesa i maduresa en la composició, execució i producció de cada una de les cançons: Aquest cop destaquen “Entre Nosaltres” i “Vine amb Mi”. Aquest 2008 surt el nou disc: “Tres”. Aquest és, sense cap dubte, el millor disc de La Puerta. S’ha enregistrat a Aurha (Barcelona) i s’ha tria de single aquest “Visc”-“Vivo”, tema contundent on la banda ofereix la vessant més rockera de la seva carrera.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB La Puerta de los Sueños -En concert- 2007 2009-02-03 09:50:32

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.