Elinks

Viewtiful Joe

Any:
2004
Categories:
Sèrie
Generes:
Acció, Animació, Aventures, Ciència Ficció, Comèdia
Descripció:
Durada: 23 minuts. - Mida: 220 megues / capítol

Idiomes: Català-Japonès

País: Japó Autor original: CAPCOM Producció: CAPCOM / TV Tokyo

En Joe és un noi jove, urbà i fan del capità Blue, l'heroi d'una sèrie de pel·lícules que lluita contra la malvada organització Jadow. Un dia, en Joe convenç la seva nòvia, la Silvia, per anar al cinema a veure una d'aquestes pel·lícules. Però, sorprenentment, en aquesta ocasió el capità Blue és derrotat (cosa que no havia passat mai) i la Silvia i en Joe són succionats a l'interior de la pantalla i entren a formar part d'un món de pel·lícula anomenat Movieland.

El que ha passat és que el capità Blue, al veure's vençut, ha escollit en Joe perquè sigui el seu successor. Li confia el seu rellotge V-watch, amb el qual podrà transformar-se i tenir els seus poders, per lluitar contra Jadow. I, a més, per alguna raó, els malvats Jadow han raptat la Silvia i l'objectiu final d'en Joe serà rescatar-la. Així doncs, en Joe aprendrà a convertir-se en Viewtiful Joe, a fer servir els seus nous poders i coneixerà el capità Blue Junior, un noi que es convertirà en el seu company inseparable en la lluita contra els enemics de Jadow.

La sèrie, estrenada a l'octubre del 2004 i finalitzada al setembre del 2005, reflecteix perfectament el món del videojoc original en què es basa. Particularment, en destaca el disseny desenfadat i els guions plens d'humor, acció i picades d'ullet cap a sèries de superherois a l'estil de "Power rangers".
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 0 Viewtiful Joe Completa!! 2004 2009-01-28 07:09:38

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.