Elinks

Emprenedors

Any:
2009
Categories:
Producció Catalana, ProgramaTV
Generes:
Concurs
Descripció:
EMPRENEDORS és un concurs en què un grup de persones anònimes però que tenen la peculiaritat de ser inquietes i emprenedores es presenten el seu projecte i competeixen per veure qui s'emporta el premi que TV3 posa damunt la taula:100.000 euros per fer realitat la seva idea.

Després d’una crida pública que va dur més de 700 persones a presentar candidatura, en vam triar 8 que són els que protagonitzen el programa.

Cada capítol reuneix un grup d’emprenedors amb el seu projecte particular. Els sotmetem a proves i els seguim mentre les resolen. A mesura que avancen les setmanes, els emprenedors amb el projecte i el tarannà menys sòlid, segons el jurat, van abandonant el programa.

Les proves serveixen no només per valorar el projecte (idea, somni, dèria...) sinó que jutgem l’empenta que hi ha al darrere de la idea: el tarannà emprenedor. Aquest tarannà l’hem concentrat en el que anomenem “Les set virtuts de l’emprenedor”: passió, influència, constància, audàcia, determinació, confiança i creativitat.

Paral·lelament, el programa inclou petites peces informatives sobre el món dels emprenedors, i també les opinions, records i consells d’empresaris de renom que en un moment de la seva vida van ser com són els nostres concursants: emprenedors amb una idea i més o menys recursos per tirar-la endavant.

Igualment hi tindran presència els emprenedors que no formen part dels vuit escollits. Hi ha un grup de 34 candidats als quals vam oferir la càmera perquè en 30 segons expliquessin el seu projecte. I n’hi ha un grup de quinze que ja van arribar a “declarar” davant el jurat al càsting previ però que no van ser seleccionats.

Totes aquestes persones emprenedores també tenen un lloc al programa.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 0 La selecció 2009 2009-01-21 14:07:18

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.