Elinks

D'un any 8 a un any 9 (Cap d'Any 2008-09 a TV3)

Any:
2008
Categories:
Producció Catalana, ProgramaTV, Altres
Generes:
Comèdia, Drama, Família, Música
Descripció:
Durada: 20 minuts. - Mida: 210 Megues. (D'un any 8)

Durada: 79 minuts. - Mida: 890 Megues. (D'un any 8 a un any 9)

El dia 31, després de l'especial de "Polònia", arriba el programa de Cap d'Any protagonitzat pels Huguet. A les 23.55 hi haurà una pausa per oferir les campanades des de la torre Agbar de Barcelona. Els Huguet van protagonitzar amb gran èxit l'especial de Cap d'Any "Atrapats pel Cap d'Any" (2007-08). Aquella nit, TV3 va ser líder a Catalunya amb una mitjana de 704.000 espectadors (un 29,2 de quota de pantalla) abans de les campanades, i després de les campanades amb una mitjana de 515.000 espectadors (un 24,4 de quota de pantalla)...

...què ha passat amb els Huguet un any després?

Després de l'èxit del seu programa es van veure sorpresos per una allau de trucades que els reclamaven per assistir a tot tipus d'actes. La seva vida social es va convertir en una espiral de despeses sense límit. Afalagats per la mel de la popularitat, van estirar més el braç que la màniga, però la crua realitat de l'any 2008, amb la seva maleïda crisi, els ha posat contra les cordes. S'acosta Nadal i estan escurats. Els creditors i els bancs no els deixen respirar. No saben on amagar-se. Tot són desgràcies: en comprovar que són pobres, el gendre abandona la filla.

Quan tot és negre i fosc, la Maria Adelaida té la solució: torna a recórrer al fermall de taquions de la família (els taquions són unes partícules subatòmiques que permeten viatjar en el temps). Aquesta vegada, en comptes d'anar cap al passat, viatja al futur per esbrinar el número de la grossa de Nadal. Amb el número al seu poder, tornen a recuperar les ganes de viure. Rics fins a l'ofensa gràcies a la loteria, s'han comprat un palau i pensen celebrar el Cap d'Any amb una festassa.

Enlluernat pels diners, el gendre torna a escena i els Huguet, que només volen la felicitat de la seva filla, s'encarregaran de fer-lo desaparèixer la nit de Cap d'Any... Una nit de luxe, gelosia, venjança, amants, música en català i un crim a TV3, amb "D'un any 8 a un any 9".

Actuacions musicals

Els Huguet han preparat una festa on la música serà tota en català (excepte dos temes en italià) i per això han demanat la col·laboració dels següents artistes, que versionen i adapten al català música de tots els temps i estils: Recuperen el ie-ie català amb Angelina i Els moderns, que cantaran els temes: "Amic meu", "El txa-txa-txa català", "Ai, Angelina" i "Nina de cera". La Beth cantarà tres temes dels Beatles: "No es ven l'amor", "T'estima" i "Més que ningú". Cris Juanico farà de "crooner" i cantarà: "Vola'm a sa lluna", "Suaument em mata amb aquella cançó", "Passa de llarg" i "Tot de mi". Les tietes queques portaran el pop rock de tots els temps amb: "Orgullosa Mary", "Un rayo de sol" i " Sobreviuré". El Francesc Pijoan portarà la cançó romàntica: "El món" i "Les mans a la cintura" Els Teràpia de Shock versionaran "L'Empordà". El tenor David Alegret cantarà "Pel teu amor" i "Peché". I, acompanyat per la soprano Alina Furman, cantarà el brindis de "La Traviata", "Libiamo ne'lieti calici".

Finalment, gràcies a l'Altaveu 2008 de Sant Boi (a l'Albert Puig i el Marc Parrot), hi haurà algunes de les "Per-versions" que s'hi van presentar com: Dolo Beltran, amb "Les de la intuïció"; Miquel Gil, amb "Ninot de palla"; Abús, amb "Na Laura no hi és", i Joan Masdeu, amb " Abans que veure el sol".
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 0 D'un any 8 + D'un any 8 a un any 9 2008 2009-01-14 16:06:44

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.