Documentals

El paisatge favorit de Catalunya - TDT XviD

Font:
DVB+DVB
Codec video:
XviD @ 1660kbps, Qf: 0.238 Resolució: 704 x 396 px (aspect ratio 1,78:1)
Codec audio:
Mp3 @ 128 CBR, 48000Hz, joint estèreo
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
El paisatge favorit de Catalunya - Extra - Melodia del programa (MP3)
ed2k Aliga 1863 2009-06-12 20:20:56
El paisatge favorit de Catalunya - La gala
TV3 ofereix en directe, des de la cripta de la Colònia Güell a Santa Coloma de Cervelló, la gran final d'"El paisatge favorit de Catalunya". Els vuit paisatges finalistes i els protagonistes que els han explicat protagonitzaran un programa especial d'una hora que recollirà els millors moments de la sèrie i que decidirà finalment quin paisatge es converteix en el paisatge favorit de Catalunya. La decisió, una vegada més està en mans del públic. Des del començament del programa podran enviar els seus missatges sms al 7033 amb el text del paisatge que volen que guanyi.
ed2k r5004 1752 2009-07-17 13:44:21
El paisatge favorit de Catalunya -01- La Vall de Núria, el Collsacabra i el D. de l'Ebre
Catalunya és un país de paisatges extraordinaris. N'hi ha tants, tant diferents, tan rics que fa impossible decidir quina és la millor vista, la millor postal. Per això volem que siguin els espectadors de TV3 que decideixin quin és el paisatge favorit de Catalunya. Aquest és el repte d'aquesta gran producció de televisió. En el capítol d'avui, Vall de Núria (Toni Albà), Collsacabra (Antoni Bassas) i Delta de l'Ebre (Artur Gayà "Quico el celio").
ed2k Kaku 2614 2009-05-20 21:15:35
El paisatge favorit de Catalunya -02- L'Empordanet, Montserrtar i Litoral de Barcelona
El president Maragall i Empordanet, el territori que més s'estima de Catalunya. El paisatge que va triar ara fa 25 anys per acabar la tesi doctoral, el lloc on ha vist créixer els fills, i ara els néts, a l'estiu. A més, el dia que l'equip del programa es va posar en contacte amb l'arquitecta italiana Benedetta Tagliabue, la seva resposta va ser molt clara: "Vull fer Montserrat". Montserrat és el paisatge que més va impressionar l'arquitecta italiana en arribar a Catalunya, ara fa 20 anys. I també, Peret escull Barcelona. La ciutat més coneguda, admirada i fotografiada de Catalunya. En qualsevol racó del món trobes algú que la coneix o que somia venir-la a veure. Fa anys que no té res a envejar a metròpolis tan europees i avantguardistes com Berlín, Londres o París. I encara més, Barcelona té una cosa que les altres no tindran mai: el mar.
ed2k kaku 2261 2009-05-28 21:40:49
El paisatge favorit de Catalunya -03- La Vall de Boí, el Baix Maresme, la Costa Brava
En el programa d'avui, Araceli Segarra ens presenta la Vall de Boí: situada al Pirineu lleidatà, la Vall de Boí forma un conjunt de valls i serralades amb grans valors paisatgístics i arquitectònics. També veurem el Baix Maresme de la ma de Jordi Pujol. El president Pujol fa un viatge pel paisatge de la seva infància, els pobles del Baix Maresme, la muntanya de Sant Mateu... I per últim, de Costes Braves n'hi ha moltes. La del periodista Josep Cuní va de Sa Tuna fins als racons més paradisíacs d'Aigua Xelida. És una Costa Brava amb platges de butxaca, connectades per camins de ronda, amb pins tombats per la força del vent.
ed2k Kaku 2283 2009-06-04 22:33:36
El paisatge favorit de Catalunya -04- La Vall d'Aran, Cadaqués i el Prioritat
VALL D'ARAN. PAU DONÉS. Un terç del territori de la Vall d'Aran es troba a més de 2.000 metres d'altura. A tocar del cel, des dels seus cims o des de les pastures més impressionants, la Vall d'Aran té tots els ingredients per enamorar-nos. Es tracta del Pirineu més atlàntic i feréstec. En aquest entorn, en Pau Donés ha passat la seva infantesa. Confessa que sense aquestes muntanyes no seria la persona que és avui dia. Al paller vivia les primeres aventures infantils, els prats li van servir de confessionari quan era adolescent i s'enfadava amb les nòvies; i ara, d'adult, passeja amb els seus gossos per continuar tocant de peus a terra i no perdre el cap.

CADAQUÉS. HELENA GARCIA MELERO. Cadaqués ha estat durant anys un poble d'artistes, pescadors i turistes. El mar, l'aïllament i els seus carrerons empedrats són part del seu encant. Passejant pel poble i les seves platges trobarem postals precioses en què destaca la silueta de l'església de Santa Maria. I ens acostarem al cap de Creus per descobrir la màgia que amaguen les roques. L'Helena Garcia Melero ha tingut la sort de viure des de ben petita els estius a Cadaqués i reconeix que és una enamorada de la petita vila. Amb ella farem un tomb per les seves memòries i ens mostrarà els llocs on va viure la seva joventut i on ara va amb la família.

PRIORAT. ÁLVARO PALACIOS. El Priorat, comarca a cavall entre el Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre, es caracteritza pels pobles històrics i pels costers de vinyes que produeixen un dels millors vins de Catalunya i del món. És una comarca que ha patit molt però que finalment, amb els anys, ha vist compensat l'esforç. Una part d'aquest èxit es deu al productor de vi Álvaro Palacios. Aquest expert en vins nascut a la Rioja ha tornat a posar el nom del Priorat a la champions internacional dels vins. De fet, ell s'ha convertit en el millor ambaixador del Priorat a tot el món i així ens ho demostrarà en aquest capítol. En definitiva, el capítol és una declaració d'amor d'Àlvaro Palacios a aquestes terres. Amb ell visitarem vinyes, pobles i no deixarem de banda la part mística que encara respiren les muntanyes de la Serralada del Montsant. Amb tot, entendrem per què aquest productor de la Rioja va caure un dia rendit als encants del Priorat.
ed2k Kaku 2213 2009-06-10 17:52:32
El paisatge favorit de Catalunya -05- Sitges, Sant Maurici i Girona
Sitges no és només una de les ciutats més turístiques del país, sinó un indret on la calma i la disbauxa troben l'equilibri perfecte. Durant el dia podem passejar pel passeig de la Ribera, pujar per la punta fins arribar a l'església, un dels seus emblemes, o descansar a les platges. I quan se'n vagi la llum, podrem disfrutar la nit sitgetana. L'Anna Barrachina ens farà d'acompanyant per la ciutat que l'ha vista créixer i que ha estat el bressol de molts artistes com ella. L'estany de Sant Maurici és un paisatge amb un gran valor biològic. Situat a l'alt Pirineu lleidatà, té una gran diversitat natural; espesses avetoses, imponents pics i rierols i cascades que recorren tot el parc. L'Oriol Alamany és un reconegut fotògraf que ha trobat la inspiració en els paratges més espectaculars del món. La seva passió per la natura i la fotografia l'han portat a retratar en diverses ocasions la bellesa de la fauna i la flora de l'estany de Sant Maurici. I per últim, Eudald Carbonell, el prestigiós arqueòleg ens presenta la ciutat de Girona, amb el seu barri vell a les ribes del riu Onyar.
ed2k Dende 2191 2009-06-18 00:17:17
El paisatge favorit de Catalunya -06- La Garrotxa, Lleida i el Montsec
Avui a "El paisatge favorit de Catalunya": el periodista i escriptor Joan Barril fa un viatge de conte per un dels paisatges de Catalunya on la natura ha estat més generosa, la Garrotxa. A més: Lleida, endormiscada enmig de la boira. Aquest tòpic és el que desmuntem en aquest capítol amb l'escriptor Josep Vallverdú. I per últim, en Cesc Gelabert, coreògraf i ballarí de renom mundial, ens porta a Montsec, la gran roca que separa la Noguera i el Pallars Jussà.
ed2k Kaku 2073 2009-06-25 20:18:23
El paisatge favorit de Catalunya -07- Pedraforca, Tarragona, el Montseny
TV3 emet un nou capítol d'"El paisatge favorit de Catalunya". Aquesta setmana el recorregut inclou una visita al Pedraforca, amb Carme Ruscalleda; els racons preferits de Tarragona de Lluís Gavaldà, i el passeig de Carles Reixach pel Montseny.
ed2k Kaku 2227 2009-07-03 19:14:26
El paisatge favorit de Catalunya -08- Miradors de Barcelona,Els Ports i Racons del Bages
"El paisatge favorit de Catalunya" tanca la temporada presentant els tres últims paisatges que entren a votació. Són els miradors de Barcelona, presentats per Lluís Bassat; els Ports, amb Jorge Wagensberg, i els racons del Bages, amb Rosa O. Tous.
ed2k Kaku 1925 2009-07-09 16:14:01

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.