Documentals

El documental – Jaume Arnella, el joglar

Any:
0000
Categories:
Documental, Producció Catalana
Generes:
Biografia, Història, Música
Descripció:
Durada: 89 minuts. - Mida: 935 MB

"Jaume Arnella, el joglar" és un documental que ens mostra un itinerari, el d'en Jaume Arnella, sempre a la recerca de la cultura popular, dels seus llenguatges, sovint seguint les tradicions dels joglars, expressats en romanços i cançons. En Jaume ens reivindica l'antic ofici de joglar i diu "Aquesta és la meva feina sense trampes, decorats o maquillatges". En un moment important pel país, les seves històries esdevenen contemporànies i els romanços populars, les històries més actuals.

Jaume Arnella defineix el seu treball com un contacte i interacció amb el públic tot explicant a la gent les nostres històries més populars de la manera més directa possible. A vegades el documental és un itinerari, en Jaume arriba a un lloc per trobar-se amb gent de pobles que l'ha ajudat en la seva recerca, com ara Beget, Cornudella, Sta. Eulàlia, de vegades hi ha un tractament més íntim, parlant des del seu estudi.

El documental és la història d'en Jaume Arnella, un joglar del nostre temps que fa el seu camí tot cercant històries, llenguatges, romanços i cançons, mantenint fidel l'essència del seu treball: compartir-ho amb la gent.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB El documental – Jaume Arnella, el joglar 0000 2016-11-15 00:53:49

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.