Documentals

El Japó. L'home i la natura en harmonia

Any:
0000
Categories:
Documental, Minisèrie
Generes:
Història
Descripció:
Durada: 50 minuts. - Mida: 560 MB c/capítol. aprox.

Durant segles, els japonesos han après a recórrer a les riqueses de la natura. Sense espai per conrear aliments per a tots, la cuina japonesa ha destil·lat, en canvi, el millor dels seus oceans, els boscos i les muntanyes que cobreixen la major part de la superfície terrestre de l'arxipèlag. Per penetrar en els secrets d’aquest món invisible, portem els espectadors en un viatge microscòpic a la gènesi de l'art pur i refrenat de la cuina japonesa, els pilars de la qual són dos bessons: un brou delicat anomenat "dashi" i la salsa daurada que ells anomenen "shoyu" (salsa de soja).

Sense ells, el delicat equilibri de textures i harmonització dels sabors que componen la genialitat de la cuina japonesa, no es podria aconseguir.

Per veritablement ser alimentat, en la seva opinió, has d'obrir tots els teus sentits, prendre consciència del món que t’envolta i les seves propietats transformadores. I posant una gran atenció al que és delicat i al que és rar, van descobrir mons sorprenents a sota del que és visible.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 1 El Japó. L'home i la natura en harmonia Completa!! 0000 2016-09-29 01:14:22

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.