Documentals

Les aventures culinàries de Sarah Wiener a la GB (Gran Bretanya)

Any:
0000
Categories:
Sèrie, Documental
Generes:
Documental, Història
Descripció:
Durada: 43 min. aprox. - Mida: 484 MB aprox.

Als Jocs Olímpics d'Estiu a Londres, no van ser només els atletes que van fer caure reptes esportius. Sarah Wiener també va provar que no li manca l'alè i que està en forma. Amb motiu de la programació especial a la Gran Bretanya d'ARTE i els Jocs d'estiu de 2012, es va dedicar a fer una marató per tot el Regne Unit i va intentar guanyar una aposta.

El país de Sa Graciosa Majestat no té molt bona premsa entre els gourmets. Xai amb salsa de menta, peix amb patates fregides i vinagre de malta, anguiles en gelatina ... només de pensar-ho, els paladars fins s'horroritzen. Sarah Wiener es mostra escèptica. "Cuina britànica? N'hi ha?", Es pregunta al començament del seu periple... l'estrellat xef britànic Gary Rhodes no la vol sentir aquesta pregunta. Aquest pioner de la nova cuina de l'altra banda del Canal li proposarà una aposta: si ella pot fer 10 receptes clàssiques britàniques, tindrà veu i vot. Un cop acceptada l'aposta, se'n va a fer un viatge culinari!

Gary Rhodes envia Sarah Wiener a viatjar pel Regne Unit a la recerca de les seves receptes ancestrals. Els episodis presenten els plats i els seus ingredients i també plantegen la qüestió seguent: les receptes britàniques són el resultat de mals hàbits o contenen plaers desconeguts? I per trobar alguns principis de respostes, haurà de caçar la perdiu en les torberes escoceses i pescar l'anguila al Tàmesi. Amb druides, haurà d'invocar un temps favorable i aixafar ortigues amb patates. Els xefs explicaran què és un pudding de Yorkshire i per què no se'l mengem per postres. També, Sarah Wiener aprendrà per què, mai, mai, no utilitzen verdures fresques per a un paté servit a Tony Pie i a Mash Shop a Essex.

Al final de cada etapa, un jurat declararà si Sarah Wiener ha guanyat l'aposta. Les dames del Ladys Club of Cornwall avaluaran un pícnic típic britànic, mentre que només els partidaris de West Ham United - els aficionats al futbol i no es resisteixen a les innovacions - seran capaços de decidir sobre el pastís i el puré. Gary Rhodes ha promès Sarah Wiener una sorpresa si té èxit en les deu etapes. Al seu restaurant, des d'on es domina tota la ciutat de Londres, li servirà tot el regne en un plat. Però per arribar-hi, el camí està ple de trampes...
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 0 Les aventures culinàries de Sarah Wiener a la GB Completa!! 0000 2014-09-30 23:08:54

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.