Documentals

Especial 11 de Setembre (2014)

Any:
2014
Categories:
Documental, Producció Catalana
Generes:
Història
Descripció:
Durada: 4 hores i 27 minuts. - Mida: ~3.41 GB.

La Diada i els actes cívics i institucionals que s'han organitzat al seu voltant concentren el gruix d'aquesta programació especial, que començarà ben d'hora, just a les vuit del matí, amb la transmissió del concert que se celebrarà a la plaça Comercial, davant del Born.

"300 violoncels" és un dels principals actes institucionals de la Diada de Catalunya. Emmarcat dins la celebració del Tricentenari, commemora el moment de la caiguda de la ciutat de Barcelona en el mateix lloc i a la mateixa hora que va tenir lloc en aquell 1714. I ho fa amb la interpretació, per part de 300 violoncels, d'una obra que ha compost el prestigiós músic Albert Guinovart.

Aquest concert dóna el tret de sortida a la programació especial de la Diada, que continuarà amb l'ofrena floral al monument a Rafael Casanova i després, en directe i des del Born, el programa "Els matins", amb Lídia Heredia i tot l'equip habitual del magazín matinal de TV3.

Serà a partir de les 14.00 quan el "TN comarques", que posarà especial èmfasi en les celebracions i actes que se celebraran arreu del territori, i el "TN migdia", amb Núria Solé i Carles Prats, s'emetran des de la plaça de les Glòries, just el vèrtex de la V.

Des de les 16.00 fins a les 21.00 serà el moment del programa "Especial Onze de Setembre", dirigit per Dani Bramon i presentat per Ramon Pellicer i Agnès Marquès, acompanyats dels periodistes de TV3 que cobriran la informació minut a minut.

Dins d'aquest programa especial es farà el seguiment de la "Via Catalana 2014" i la realització de la gran V, que ha d'unir les places de les Glòries, de Pius XII i d'Ildefons Cerdà de la capital catalana. TV3 ha previst un desplegament consistent en un set central i posicions situades als tres vèrtexs de la gran V. Aquest esdeveniment també inclourà les imatges aèries que oferirà un helicòpter de seguiment.

Després de la realització de la "Via Catalana", la programació continuarà amb l'emissió del "TN vespre", amb Toni Cruanyes. Un temps per condensar i resumir tot el que hagi passat durant la jornada i recollir les reaccions que hagi generat.

En la programació especial de TV3 dedicada a l'Onze de Setembre no hi podia faltar un espai per a la trobada, el debat i la reflexió. La jornada haurà estat intensa i amb molts elements per a l'anàlisi, que es farà en una edició de ".CAT". Ariadna Oltra conversarà amb Lluis Maria Corominas (CiU), Marta Rovira (ERC), Núria Parlon (PSC), Enric Millo (PPC), Josep Vendrell (ICV-EUiA), Carina Mejías (Ciutadans) i David Fernández (CUP).
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB Especial 11 de Setembre (2014) 2014 2014-09-13 20:25:38

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.