Documentals

El regne de Mister Edhi

Any:
0000
Categories:
Documental
Generes:
Història
Descripció:
Durada: 63 minuts. - Mida: 656 MB

“El regne de Mr. Edhi” és una mirada a la condició de les dones al Paki¬stan, a través de la lluita d’una parella fora de sèrie: Abdul Sattar Edhi i la seva dona Bilquis Edhi. Junts, han creat la xarxa d’assistència social i mèdica més eficaç del país, la Fundació Edhi. Recolzada només per donacions de pakistanesos, la Fundació Edhi s'ha convertit en l'ONG més gran del país, construïda a partir d'una xarxa més o menys estructurada d'edificis i d'oficines atapeïdes de gent: nens abandonats en la foscor de la nit a l'exterior dels centres d'adopció, dones abandonades pels marits, bojos, malalts, així com 3.500 membres de personal i 30.000 voluntaris dels 350 centres d'emergència, 22 hospitals, 4 asils i 4 orfenats. El senyor Edhi no accepta ni un cèntim del govern.

“No crec en la política ni en els polítics. Cap de les dues coses serveix per res. Sembla que per ells no existeixi la més mínima regla d'integritat o de justícia.” - Edhi, 81 anys.

I enmig del caos de la Fundació Edhi, un sol cap: L'Edhi. Un personatge únic, complex i carismàtic, de mètodes poc ortodoxes que, al menys a ulls occidentals, genera diverses qüestions de tipus ètic amb respostes qüestionables. Als centres no hi ha cap manual, ni cap manera establerta de fer les coses; l'Edhi fa i desfà les normes. La gent que hi treballa inclina el cap amb respecte quan ell s'acosta. Al seu regne, és conegut amb afecte, però també amb una certa temença, com "El dictador".

El regne del senyor Edhi furga en aquest món que, en la seva imperfecció caòtica i la seva independència, reflecteix l'home que l'ha creat. És un lloc on veiem les penúries més dures i les històries humanes més encoratjadores.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB El regne de Mister Edhi 0000 2014-06-05 00:48:31

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.