Documentals

President Evo

Any:
0000
Categories:
Documental
Generes:
Història
Descripció:
Durada: 44 minuts. - MIDA: 496 MB

Aquest document és un repàs de la trajectòria del polèmic president de Bolívia Evo Morales. Es tracta d'un retrat de la seva figura i de les seves fites polítiques: donar veu als pobles indígenes, nacionalitzar els recursos naturals i dur a terme una revolució agrària sense precedents. La nacionalització afecta la indústria del gas. Les polèmiques reformes han enfrontat el president de Bolívia amb amplis sectors de les classes dominants del país, acostumades a concentrar tot el poder a les seves mans.

El testimoni d'Evo Morales contrasta amb el d'aquests sectors, els rivals a la presidència, els caps de l'oposició i les veus discordants dels terratinents i els grans propietaris, contrariats amb el procés de reformes que proposa el president del país.

Víctima de nombrosos complots, Evo Morales s'ha consolidat a la presidència i aquest retrat està fet seguint durant tres anys l'evolució del president, des d'abans de ser elegit. Obra del reconegut director Rodrigo Vázquez, és un treball fascinant sobre un personatge popular, però també odiat.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB President Evo 0000 2013-12-23 00:57:41

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.