Documentals

Les ciutats situades en un delta es connecten

Any:
0000
Categories:
Documental
Generes:
Història
Descripció:
Durada: 51 minuts. -Mida: 571 MB

Després d'un mes d'absència, Konrad Steffen ha tornat a la capa de gel de Groenlandia, a inspeccionar la situació actual. Steffen és una autoritat pel que fa a climatologia àrtica. Durant més de 32 anys ha estudiat els canvis en les capes de gel de l'Antàrtida i de Groenlandia. D'acord amb les seves observacions, els nivells dels mars pujaràn més d'un metre fins a final de segle, i enfatitza que "2100 no és el final d'aquesta història. Els nivells continuaran pujant i probablement més ràpidament que avui dia" La necessitat d'adaptació s'està tornant més i més urgent.

Són ràpides les ciutats a l'hora de prendre mesures de resposta adequades? Veurem Alexandria, Jakarta, Nova York i Rotterdam; quatre de les ciutats costaneres del món que seran -i ja ho estan sent- afectades per la pujada del nivell del mar. Com és de gran aquest impacte i què poden fer les ciutats per estar preparades? Sobre la base d'entrevistes, científics, creadors de polítiques i habitants, reflexionen sobre la situació de la seva ciutat. És clar que cada ciutat s'enfronta amb els seus propis dilemes, hàbits culturals, estructura política i història i tot això fa difícil prendre accions immediates i necessàries.

Però apart de les diferències entre les ciutats, les similituds en els perills i els reptes que estan encarant son enormes. Els problemes són globals i poden ser abordats de manera més eficient amb un intercanvi de coneixements i una cooperació intensa.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB Les ciutats situades en un delta es connecten 0000 2012-09-23 21:20:03

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.