Documentals

El meu brillant cervell

Any:
0000
Categories:
Documental, Minisèrie
Generes:
Tecnologia
Descripció:
DURADA: 47 minuts. - MIDA: 440 MB capítol aprox.

"My Brilliant Brain" és una sèrie fascinant de tres hores que examina tres grups de genis per donar resposta a molts interrogants de la intel?ligència humana.

Les diferències de sexe, la mida del cervell i el domini de l'hemisferi cerebral poden fer que un individu superi amb escreix els seus iguals? O bé són l'educació i l'entorn els que alimenten la intel·ligència i fan possible que qualsevol esdevingui un prodigi, sempre que se'n presenti l'ocasió?

Mitjançant imatges generades per ordinador, escàners cerebrals i el testimoni d'experts, "My Brilliant Brain" resol alguns dels més grans misteris del cervell. Els títols dels episodis són "Néixer sent un geni ", "Geni accidental" i " Fes-me un geni ".

Es pot transformar un nen normal en un nen prodigi? En el cas de Susan Polgar, aquesta hipòtesi es fa realitat quan es converteix en la primera dona que és Gran Mestre d'escacs. Susan no va néixer amb una ment brillant, sinó que la va adquirir a través de l'experiència educativa única que va viure durant la seva infantesa. Ningú de la seva família no havia destacat com a jugador d'escacs, però de petita Susan es va dedicar a estudiar a consciència més de 100.000 patrons d'escacs. En un joc que sempre s'havia considerat més aviat masculí, Susan, als 10 anys, guanyava partides a homes que a vegades li triplicaven l'edat. Ara, de gran, és capaç d'estar per cinc partides alhora, competint amb adversaris per telèfon i sense ni veure l'escaquer. Reconeix el patró d'escacs que fa servir l'adversari tan de pressa com ho faria amb un vell amic. Com poden persones com Susan entrenar el seu cervell perquè arribi a recordar una quantitat tan sorprenent de dades?
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 0 El meu brillant cervell Completa!! 0000 2012-05-09 22:29:23

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.