Documentals

Viatge al comerç just

Any:
0000
Categories:
Documental, Producció Catalana
Generes:
Documental
Descripció:
DURADA: 54 minuts. - MIDA: 466 MB

Khaoula, una cantant marroquina que viu a Barcelona, comença un viatge pel costat àrab de la Mediterrània a la recerca de projectes sostenibles al Marroc, Egipte i Palestina. Serà la seva nacionalitat un problema pel viatge?

Khaoula fa anys que va deixar el Marroc per arribar fins a Londres, després d’haver anat a Sevilla i París, on va aconseguir fer una carrera important, però va preferir anar cap a Barcelona per a poder viure la seva gran passió: la música “soul”.

A través d’un amic, Khaoula s’involucra en aquesta producció documental i així comença el seu viatge, mostrant projectes sostenibles al voltant de la Mediterrània. Les seves cançons, càlides i melòdiques, combinades amb la seva capacitat natural de comunicar-se amb la gent, aconseguiran apropar-nos a l’ambient familiar, i de manera propera, a les dones àrabs.

Els seus pensaments, en forma de notes de viatge pel Marroc, Egipte i Palestina, ens revelen les noves cares d’una moderna cultura mediterrània, entre les tradicions i les noves maneres d’una vida més sostenible. Khaoula explora la identitat moderna mediterrània i fa la pregunta: és encara l’àrea mediterrània un camp obert on les cultures s’enriqueixen mutuament?
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB Viatge al comerç just 0000 2012-04-25 19:16:58

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.