Documentals

Salut !

Any:
2007
Categories:
Documental, Producció Catalana, ProgramaTV
Generes:
Documental, Educatiu
Descripció:
Durada: 25 minuts/capítol. - Mida: 220 megues/capítol (aproximadament)

"Salut!" és una proposta divulgativa que vol fomentar els hàbits de vida saludables i ajudar a prevenir les malalties més comunes i greus al nostre país. Amb un to lúdic i distès, el programa seguirà l'acció que facin tres professionals de la salut en uns àmbits ben diferents de la seva consulta habitual: un carrer, una oficina, un mercat, una escola, un bar o una platja... És a dir, allà on l'estil de vida quotidiana o els factors de risc d'algunes malalties es poden observar més fàcilment i on els ciutadans, sense desplaçaments ni esperes, poden ser aconsellats per experts.

"Salut!" és una aposta innovadora per divulgar temes de salut des de l'esfera de la prevenció, aquell terreny on cadascú de nosaltres està a temps d'actuar, bé sigui perquè podem evitar que la malaltia aparegui i es desenvolupi o bé perquè, tot i tenint-la, podem fer que no empitjori i aconseguir que la nostra qualitat de vida millori. Així, "Salut!" proposarà consells per prevenir problemes comuns com la lumbàlgia, l'obesitat o els accidents domèstics i, alhora, per evitar o reduir complicacions derivades de la diabetis o les al·lèrgies respiratòries. "Salut!" també tractarà qüestions d'alt impacte social, com la prevenció de les malalties cardiovasculars o el càncer, que, juntament amb els accidents, són la principal causa de mortalitat prematura en el nostre entorn.

Un espai de 25 minuts i periodicitat setmanal que serà conduït per una infermera i una metgessa amb sòlida experiència en el camp de la salut familiar i comunitària i per un metge especialista en un terreny crític de la prevenció mèdica, el món del treball. Els altres protagonistes de cada capítol seran els ciutadans que aquest cordial equip sanitari, sense risc de produir l'efecte "bata blanca", buscarà cada setmana pels carrers dels nostres pobles i ciutats amb una única i sana intenció: oferir els seus consells per prevenir abans que curar. En definitiva, per fer "Salut!".
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 1 Salut ! - Temporada 1 Completa!! 2007 2008-03-31 10:30:39
DVB 2 Salut ! - Temporada 2 2008 2009-01-02 03:00:00

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.