Documentals

James Bond contra el Capità Nemo (Thalassa (2-11-2007))

Any:
0000
Categories:
Documental
Generes:
Aventures
Descripció:
DURADA: 24 minuts. - MIDA: 337 MB

Coneixerem la història d’un home apassionat pels submarins. La seva passió l’ha portat a inventar i vendre submarins arreu del món. Inspirat per James Bond o el Capità Nemo, els seus herois preferits, un antic oficial de la marina francesa construeix submarins d'avantguarda destinats al turisme o a les forces de seguretat.

El sultà Ben Soulayem, una de les personalitats més influents de l'emirat, és qui va oferir a Hervé Jaubert un autèntic pont d'or per venir a instal?lar-se a Dubaï. Dins d'un hangar completament nou de la zona franca de Jebel Ali, l'empresa del francès és avui un autèntic museu del submergible.

De l'estrany submarí en miniatura, al iot submergible futurista, passant per l’«airboat» que llisca sobre deu centímetres d'aigua, la companyia Exomos es llança a la comercialització. Però qui comprarà aquestes joguines extravagants? Rics emirs del Golf Pèrsic que volen sensacions fortes? Forces armades o estats preocupats per la seguretat als seus ports i a les seves fronteres? Immersió torbadora en un món tan lúdic com misteriós...
Font Format Nom Idioma Any Afegit
TV James Bond contra el Capità Nemo 0000 2010-12-08 17:36:45

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.