Documentals

La lliga més llarga (Hat-trick Barça)

Any:
2010
Categories:
Documental, Producció Catalana, Altres
Generes:
Esports
Descripció:
DURADA: 57 minuts. - MIDA: 530 megues.

El programa especial "La Lliga més llarga", amb una durada de 55 minuts, es un resum de les imatges dels partits de la temporada passada i, sobretot, de la lluita que Barça i Reial Madrid van mantenir fins a l'últim moment per proclamar-se campió.

El programa fa servir l'últim partit de Lliga del Barça, disputat al Camp Nou contra el Valladolid, i la posterior festa de celebració del títol com a fil conductor per recordar els grans protagonistes de la temporada a l'equip blaugrana. A partir del que expliquen l'entrenador, Pep Guardiola, i els jugadors Puyol, Pedro, Xavi, Iniesta, Bojan, Messi, Ibrahimovic i Milito, es reviuen algunes històries particulars de la temporada, amb especial incidència en el transcendental partit del Santiago Bernabéu.

En la realització del documental hi té gran importància la música i l'equip del programa "Hat-trick Barça", ja que s'han fet servir com a banda sonora dels diferents muntatges moltes de les propostes musicals que els espectadors del programa del 33 han fet arribar al llarg de la temporada via correu electrònic.

L'equip del Departament d'Esports de TVC autor de "La Lliga més llarga" és, bàsicament, el mateix que ha fet altres especials, com "La temporada perfecta" o "Un dia en campanya". Així, la direcció ha anat a càrrec de Bernat Miró i Santi Padró, la realització ha estat obra de Jesús Muñoz, i Òscar López ha estat l'encarregat del muntatge.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB La lliga més llarga 2010 2010-08-07 14:36:17

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.