Documentals

El making of del disc de La Marató 2009 (Hi havia una vegada el disc de La Marató)

Any:
2009
Categories:
Documental, Producció Catalana, Altres
Generes:
Música, Entrevista
Descripció:
Durada: 40 minuts. - Mida: 432 Mb

TV3 emet "Hi havia una vegada el disc de La Marató", un making of del disc que es distribuirà únicament el diumenge 6 de desembre, amb La Vanguardia, El Punt, El Periódico de Catalunya, Regió 7, Diari de Girona, Diari de Tarragona, El Segre, La Mañana, Mundo Deportivo i Sport a benefici de "La Marató" de TV3.

"Hi havia una vegada el disc de La Marató" és un making of diferent. S'hi veurà com treballen artistes i productors i com les cançons exemplifiquen els valors propis de La Marató, però també servirà per conèixer millor alguns dels intèrprets, que parlen dels familiars i amics que tenen una malaltia minoritària, com és el cas de José Mercé, Lorena, OBK, Bikimel... També es veurà com aprenen a cantar en català, per primer cop, artistes reconeguts com Luis Eduardo Aute, Paul Carrack i José Mercé.

Aquest any, el making of compta amb una novetat per a tots els públics. Un conte fantàstic inventat per periodistes de TV3 que és el fil conductor del programa i posa de relleu com, a través d'una història, també es pot entendre què vol dir el patiment, el dolor, la solidaritat, l'ajuda...
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB Hi havia una vegada el disc de La Marató 2009 2009-12-07 19:12:42

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.