Altres

Lone Star. L'estrella que va marcar el camí

Font:
DVB+DVB
Codec video:
XviD, 1334 kbps, 704x400, Qf: 0,190 – 69% Test compressibilitat
Codec audio:
Mp3, 128 kbps, 44,1 kHz, Cbr, Estèreo (VO)
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Lone Star. L'estrella que va marcar el camí
Durada: 63 minuts. - MIDA: 655 MB

Lone Star va néixer a finals dels anys cinquanta per canviar la història musical d'Espanya. És una banda de rock formada a Barcelona en una època fosca, un moment de censura i repressió estatal que no permetia l'entrada de la cultura pop estrangera i per tant no era senzill promoure's. La banda destaca per l'obertura a les influències del pop-rock del Regne Unit i dels Estats Units, i esdevé un grup poc comercial.

El film té la participació, entre d'altres, dels cantants Miguel Ríos, Rosendo, Teddy Bautista i Loquillo; del productor Gay Mercader, del periodista Àngel Casas, dels antics components de la banda Joan Miró i Enrique López, i també del biògraf del grup, Ezequiel Moreno.

El documental fa un recorregut històric pels més de quaranta anys de vida del grup des de la perspectiva de Lone Star Revisited, una nova formació integrada per dos dels músics originals, Sebastià Sospedra i Jerónimo Martínez. Al llarg del film es recrea la història de la que ha estat considerada la millor banda de rock dels anys seixanta i setanta a l'estat espanyol i es revisa la seva discografia, en què destaca "Mi calle" i "Adelante".
ed2k lopere 931 2015-04-13 23:46:30

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.