Altres

Desmuntant la caverna - Jofre Llombart

Font:
+
Codec video:
Codec audio:
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Desmuntant la caverna - Jofre Llombart
Autor:Jofre Llombart Tķtol: Desmuntant la caverna. Respostes a les mentides que ens volen fer creure. Any de publicació:2013 Idioma original: catalą Gčnere: Assaig sociolņgic Primera edició digital en catalą a cąrrec d’ePUBCat Edició: Calamanga Aportació: lenzo Data d’edició: 21.01.2014 Pągines:126 Versió: 1.0

Des de declaracions grandiloqüents fins a opinions que freguen l’absurd. Els falsos arguments contra la independčncia de Catalunya, i, en un primer terme contra el dret a decidir, han estat proclamats com a veritats absolutes per tots els altaveus dels que ha disposat la caverna mediątica i polķtica:

que Catalunya no pot decidir sola que se’ns farą fora d’Europa que haurem de sortir de l’euro que Catalunya serą un estat pobre que els tķtols universitaris no seran homologats que les pensions seran molt precąries que s’imposarą el catalą com a llengua śnica L’objectiu és que els catalans actuem amb por i no lliurement. Perņ Jofre Llombart ha desmuntat un per un aquests arguments, enfrontant-los amb les opinions d’experts en cada una de les matčries. El resultat: un llibre que desmunta les mentides que ens volen fer creure.
ed2k ePUBCat 529 2015-02-05 00:06:47

Śltima actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.