Altres

El riu culpable - Wilkie Collins

Font:
+
Codec video:
Codec audio:
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
El riu culpable - Wilkie Collins
Autor:Wilkie Collins - Títol:El riu culpable - Any de publicació: 1886 - Idioma original: anglès - Gènere: Novel·la d’intriga.

Primera edició digital en català a càrrec d’ePUBCat

Edició: Raticulina - Data d’edició: 10.05.2014 - Pàgines:276 - Versió: 1.0.

Mort el seu pare, el jove Gerard Roylake torna a Anglaterra després d’un llarg període de desterrament al continent per fer-se càrrec de la propietat familiar, Trimley Deen. Defugint el tracte cerimoniós de la seva madrastra i la mundanitat del bon veïnat, dels quals ha perdut el costum, emprèn el camí del riu més lleig del país, el Loke, que travessa les seves terres. L’encontre inesperat amb Cristel Toller, la filla del moliner, li retorna feliços records d’infantesa i li desperta sentiments amorosos, però l’existència d’un llogater a casa de la noia ?un home enigmàtic follament enamorat de la Cristel, sord, sinistre i captivador alhora?, provocarà una tensió creixent de conseqüències imprevisibles.

Wilkie Collins, autor de La dama de blanc i La Pedra Lunar, ens para a El riu culpable una nova trampa fatal amb altes dosis d’intriga que ens impedeix detenir-ne la lectura i ens obliga a aguantar-nos l’alè fins a l’ansiat final.
ed2k ePUBCat 534 2015-01-17 00:49:51

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.