Altres

La fille mal gardée (Frederick Ashton's)

Font:
DVD+DVD
Codec video:
XviD 1.2.2 Final (doble passada) Bitrate vídeo: 1705 Kbps Qf: 0.190, Resolució: 624 x 480
Codec audio:
DOLBY 5.1 (AC3 448 Kbps 48000 kHz)
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
La fille mal gardée (Frederick Ashton's)
DURADA: 96 minuts. - MIDA: 1,70 Gb

Producció executiva: Robin Scott Coreografia: Frederick Ashton's Direcció de vídeo: John Vernon Disseny: Osbert Lancaster Música: Ferdinand Hérold (Adaptació versió 1828 per John Lanchbery) Intèrprets: Lesley Cllier (Lisa), Michael Coleman (Cues), Brian Shaw (La vídua Simone), Leslie Edwards (Tomàs), Garry Grant (Alain), Derek Rencher (El notari del poble) , Graham Fletcher (l'empleat del notari), Jennifer Jackson, Elizabeth Morgan, Julie Rose i Anita Young (Gallines), Deirdre Eyden, Rosalind Eyre, Wendy Groombridge, Judith Howe, Sally Inkin, Genesia Rosato, Jacqui Tallis, Pippa Wylde (Amigues de Lisa)

Ballet en tres actes. La Fille Mal Gardée es considerat un dels ballet més antics del repertori clàssic mundial. Va ser creat el 1789 a Bordeus, França, en plena Revolució Francesa pel coreògraf Jean Dauberval. La versió més coneguda en els últims anys és la de Sir Frederick Ashton per la Royal Ballet de Londres.

És un ballet en l'estil del ¨ ballet - Comédie ¨ amb amplis recursos de pantomima. El seu heroi i heroïna són un parell de joves comuns, i el seu argument és una història molt simple que gira en les trobades d'un noi i una noia a la felicitat s'oposen els interessos i l'autoritat materna. El triomf final de la parella traça una nota simpàtica i un toc revolucionari en el pla dels costums socials de l'època. La seva història és una simple història d'amor. En aquest ballet no hi ha déus, reis o reines ja que va ser creat a partir de la imatge de la gent "comú".

Lisa, única filla de la vídua Simone, propietària d'una pròspera hisenda, està enamorada de Colás, un jove granger, però la seva mare té plans més ambiciosos per a la seva filla. Lisa juga amb les seves amigues i balla amb Cues, fins que apareix Thomas, un ric propietari d'una vinya, amb el seu ximple fill Alain. Simone i Thomas planegen el matrimoni dels seus fills, però Lisa no es mostra en absolut interessada i mes bé es burla d'ell amb les seves amigues. Tots passen un dia al camp enmig d'alegres danses, on s'uneixen els segadors que han acabat la collita, però són interromputs per una forta tempesta. De tornada a casa Simone ordena a Lisa preparar-se pel matrimoni amb Alain, però ella somia amb una vida futura amb Cues.

Finament la vídua Simone acaba per acceptar l'amor de la seva filla amb el jove Coles i tots celebren amb gran alegria.
ed2k PIZARRÍN i rous 540 2012-05-17 21:24:30

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.