Altres

Nit de Sant Joan - Nit de Sant Joan - Dagoll Dagom

Font:
DVB+DVB
Codec video:
XviD @ 1260 kbps, 704x396, Qf: 0.181, 25fps (16:9)
Codec audio:
MP3 @ 128kbps, 48000Hz, joint estèreo
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Nit de Sant Joan - Dagoll Dagom -Making of- Nit de Sant Joan
DURADA: 23 minuts. - MIDA: 235 megues

Dagoll Dagom torna a portar als escenaris una de les seves obres més emblemàtiques. La nova versió de "La nit de Sant Joan" torna 30 anys després d'estrenar-se. El musical s'ha adaptat a l'actualitat però manté l'esperit de sempre. Després de passar per Rubí i Palma, una de les obres més emblemàtiques de la companyia teatral catalana s'ha estrenat al Teatre Kursaal de Manresa.

El musical s'ha renovat però la màgica nit de Sant Joan continua mantenint la mateixa essència i els seus protagonistes continuen sent la coca, el cava, els follets i les cançons de Jaume Sisa. A partir del mes de febrer, l'obra es representarà a la sala Artèria Paral·lel de Barcelona.
ed2k naroatna 1413 2011-02-09 18:01:16
Nit de Sant Joan
DURADA: 1 hora i 50 minuts. - MIDA: 1.19 G

Nit de Sant Joan amb Dagoll Dagom. Un espectacle on la màgia de la revetlla del solstici d'estiu es reviu amb una sèrie de personatges que viuen la seva particular nit de Sant Joan en veure acomplerts els seus desitjos més cobejats. Tot un cant a la festa, al foc i a la innocència. La màgia de la revetlla del solstici d'estiu torna amb "Nit de Sant Joan", després de 30 anys de la seva estrena. La versió s'adapta als nous temps, i en potencia l'impacte visual i escènic, tot i que està ambientada en els anys 60 i té una estructura pròxima al gènere de revista mantenint el toc "naïf" de la versió de 1981. El tema unitari de l'espectacle és "La nit del solstici d'estiu" en la qual tradicionalment, al voltant del foc, s'integren personatges de fantasia, "els follets". Un retromusical amb estructura de revista (esquetxos i números musicals), on una sèrie de personatges viuen la seva particular nit de Sant Joan en veure acomplerts els seus desitjos més cobejats.

Nit de Sant Joan és un cant a la festa, al foc i a la innocència, des del respecte i admiració, el que va significar aquest espectacle per a molts espectadors que el van veure en els anys 80. L'espectacle teatral "Nit de Sant Joan" es va estrenar el 4 de març de 1981 al Teatre Romea de Barcelona, inaugurant així el Centre Dramàtic de la Generalitat. Es tracta d'un text col·lectiu de Ricard Arilla, Joan Lluís Bozzo, Anna Briansó, Anna Rosa Cisquella, Montse Guallar, Miquel Periel, Berty Tovias i un conte de Miquel Obiols, amb música i cançons de Jaume Sisa (excepte la lletra de la cançó "Nit de Sant Joan", de Joan Lluís Bozzo) que va sorgir a través d'una sèrie d'exercicis d'improvisació i que va conformar un espectacle de revista amb continguts moderns per a l'època. "Nit de Sant Joan" va conformar un pas més en l'escena i en el llenguatge del teatre musical.

Making of. Dagoll Dagom torna a portar als escenaris una de les seves obres més emblemàtiques. La nova versió de "La nit de Sant Joan" torna 30 anys després d'estrenar-se. El musical s'ha adaptat a l'actualitat però manté l'esperit de sempre. Després de passar per Rubí i Palma, una de les obres més emblemàtiques de la companyia teatral catalana s'ha estrenat al Teatre Kursaal de Manresa. El musical s'ha renovat però la màgica nit de Sant Joan continua mantenint la mateixa essència i els seus protagonistes continuen sent la coca, el cava, els follets i les cançons de Jaume Sisa. A partir del mes de febrer, l'obra es representarà a la sala Artèria Paral·lel de Barcelona.
ed2k naroatna 1397 2011-06-27 12:20:09

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.