Altres

Premis Gaudí de l'Acadèmia del Cinema Català (II)

Font:
DVB+DVB
Codec video:
XviD 1.2.2 (1325 kbps) Qf: 0.190 - Test de compr. 45%, 704 x 396 px (aspect ratio 1,78:1)
Codec audio:
Mp3, 128 ABR, 48000Hz, joint estèreo.
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Premis Gaudí de l'Acadèmia del Cinema Català (II) - II Premis Gaudí de l'Acadèmia del Cinema Català
Durada: 2h 12 minuts. - Mida: 1,35 Gb

L'Acadèmia premia pel·lícules catalanes i professionals catalans que han intervingut en pel·lícules estrenades a Catalunya durant l'any natural dels Premis. TV3 emet dilluns, des del Teatre Coliseum, la gala dels II Premis Gaudí, una festa del cinema que reconeixerà les millors produccions catalanes i els professionals que les han realitzat durant l'últim any.

L'Acadèmia del Cinema Català premiarà dilluns pel·lícules i professionals catalans que han intervingut en els films estrenats a Catalunya durant l'any natural dels premis. Aquest any s'han presentat als Gaudí 91 produccions, de les quals han estat nominades 34 pel·lícules en 22 categories. Televisió de Catalunya ha participat en 23 dels films nominats en aquesta edició.

La primera gala aquàtica de la història La cerimònia dels Gaudí, anunciada com "la primera gala aquàtica de la història", la conduiran cares conegudes del cinema català, i, tot i que no s'ha volgut descobrir els noms dels presentadors, els organitzadors han anunciat que per l'escenari hi passaran figures com Clara Segura, Santi Millán o Dafnis Balduz.

Entre els encarregats de lliurar els premis hi haurà actors i actrius com Mercedes Sampietro, Clàudia Bassols, Sílvia Bel, Cristina Brondo, Anna Sahun, Irene Montalà, Ivan Morales, David Selvas i Pep Anton Muñoz. La tramissió de la gala per TV3 la conduiran l'especialista en cinema Àlex Gorina i Òscar Dalmau, i a la catifa vermella, recollint l'arribada de les estrelles, hi haurà les periodistes Anna Simon i Ana Boadas, del programa "Divendres". La direcció de la retransmissió serà de Xavier Abad, la realització d'Àngel Biescas i la producció de Fàtima Casaldàliga.
ed2k Oliana 643 2010-02-07 21:41:01

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.