Altres

Anunci - Nespresso Piano (Clooney-Malkovich)

Font:
DVB+DVB
Codec video:
XviD
Codec audio:
MP3
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Anunci - Nespresso Piano (Clooney-Malkovich)
George Clooney repeteix per quarta vegada per Nespresso a la campanya promocional de cara a aquest Nadal. En aquesta ocasió, i com a principal novetat, l'actor té com a company de repartiment a un altre gran de la interpretació, el "cel" John Malkovich, amb el qual es veurà embolicat en una dura negociació per alguna de les preuades màquines de cafè.

El terreny, de l'agència McCann París, titulat "Piano", També compta amb la participació de la model canària Helen Lindes, Miss Espanya l'any 2000 i mestra de cerimònies, al costat de Boris Izaguirre, en la presentació de la campanya a la premsa la setmana passada. Segons Ella mateixa compte en aquesta entrevista; Va ser escollida en un càsting MULTITUDINÀRIA per realitzar aquest paper secundari (és la dependenta que atén una Clooney), que la porto una Milà per rodar Durant uns dies a les ordres del director Robert Rodríguez (Obert fins a la matinada , El Mariachi, etc ,...).

Si després de veure l'anunci, des que el passat 6 de novembre es va emetre en televisions de mig món, et quedes amb ganes de més, la data d'una volta pel lloc web de Nespresso. Allà trobaràs molt material fotogràfic del rodatge i Metratge addicional amb escenes alternatives.
ed2k spk2010 683 2009-11-11 18:22:57

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.