Altres

Podis 31.12.2008

Font:
DVB+DVB
Codec video:
XviD @ 1048kbps, 704x396, 25fps.
Codec audio:
Mp3 @ 128kbps, 48kHz, estèreo
Nom Format Muntador Audio Mida Clicks Afegit
Podis 31.12.2008
Durada: 18 minuts. - Mida: 160 Megues.

"Podis" narra les peripècies dels esportistes més famosos del 2008.

L'especial reuneix els personatges i, a través de la seva caricatura feta amb animació en tres dimensions, els fa viure històries increïbles. TV3 emetrà, el dimarts 30, a partir de les 21.55, "Podis", un programa especial en què als esportistes més famosos del 2008 se'ls fa passar per una sèrie de peripècies i històries increïbles, a través de les seves caricatures i d'un argument de ficció. "Podis" és una proposta innovadora i atrevida del Departament d'Esports de Televisió de Catalunya, que aprofita els rèdits obtinguts per l'espai "La fórmula més animada", que ha acompanyat en les últimes temporades les transmissions per TV3 de les curses de Fórmula 1.

El programa exhibeix animació en tres dimensions de gran qualitat, modelant personatges populars per transformar-los en caricatures de dibuix animat. El resultat és un producte obert al públic generalista i treballat a partir de l'àrea d'Entreteniment d'Esports que, actualment, ja està generant altres propostes molt ben acceptades pels espectadors, com el programa "Zona Zàping" i l'edició d'aquest any del popular programa "Nadal a tres bandes".

"Podis", que porta com a lema "Vine a la festa!", narrarà les peripècies de les personalitats esportives més importants del 2008, reunides en una gran trobada que un misteriós i malèfic magnat mundial dels negocis i el "show business" organitza als Pirineus catalans. Pau Gasol, Gemma Mengual, Rafa Nadal, Messi, Guardiola, Phelps, entre d'altres, formen part d'aquest grup de divertits personatges que, al llarg de vint minuts, entretindran els espectadors, amb un ritme trepidant i una factura d'imatge d'alta qualitat i atractiva, farcida d'efectes sonors i musicals.

El programa, amb la direcció de Dani Barcón, es desenvolupa d'acord amb el guió fet per un equip creatiu del Departament d'Esports de TVC, integrat per Carles Claret, Santi Faro, Xavier Valls, Noel Rodriguez, Xavier Solé i Jordi Gayà. L'apartat d'animació ha estat obra de l'empresa catalana Sima Estudio i les veus han anat a càrrec de l'actor i imitador Pep Plaza, conegut per les seves intervencions a "Crackòvia" i a "El club", i del cantant de hip-hop El Nota, que dóna vida al personatge de Pau Gasol.
ed2k Messi20 680 2009-01-14 15:49:32

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.