Altres

Escultura d'aigua

Any:
2008
Categories:
Producció Catalana, Altres
Generes:
Família, Música, Art
Descripció:
Consisteix en un acte de 15 minuts de durada on es fan presents alguns símbols catalans en relació amb la temàtica de l'Expo. Conceptualment, es tracta de construir una imatge potent i significativa en la qual es representa la relació entre la naturalesa del nostre planeta i el nostre cos mitjançant l'aigua, ja que el cos humà esta constituït en un 70% d'aigua.

La concepció de l'acte i la direcció artística són a càrrec de Hansel Cereza, cofundador i exmembre de La Fura dels Baus, coreògraf de l'espectacle "Love" del Cirque du Soleil, codirector de la Cerimònia d'Inauguració dels Jocs Olímpics de Barcelona i director de la Cerimònia d'Inauguració del Fòrum 2004, entre d'altres.

L'esdeveniment té l'estructura d'una suite musical orquestrada, inspirada i tractada des de la música mediterrània. La banda sonora i la direcció musical són a càrrec de Pep Sala, i serà interpretada per ell mateix, acompanyat d'un grup musical, cors, orquestra i percussions. També hi hauran algunes sorpreses, sempre relacionades amb les icones de Catalunya en relació amb la temàtica de l'Expo. Es tracta d'una coproducció de Televisió de Catalunya i Fila7 Events. El dia d'honor de Catalunya començarà a les 17.00 amb l'arribada de les autoritats i del president de la Generalitat, José Montilla, a l'Auditori del Palau de Congressos. Al finalitzar els parlaments se celebrarà un concert a càrrec de Lluís Claret, que interpretarà una suite per a violoncel sol i "El cant dels ocells". Els canal 3/24 hi connectarà en directe a partir de les 17.30.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB Escultura d'aigua 2008 2008-09-21 21:03:44

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.