Altres

Gràcies, Don Andrés

Any:
2018
Categories:
Documental, Producció Catalana, Altres
Generes:
Documental, Entrevista, Esports
Descripció:
DUARADA: 54 minuts. - MIDA: 800MB

"Gràcies, Don Andrés" mostrarà les millors imatges que es tenen a TV3 d'Andrés Iniesta, començant per les del Torneig de futbol de Brunete l'any 1996. Allà el van descobrir els serveis tècnics del FC Barcelona i el van portar a la Masia quan només tenia 12 anys. Es podrà veure l'evolució del jugador i el seu pas pels equips inferiors del club, les cantades de Nadales a la vella Masia del Barça, la visita oficial d'una delegació del Barça al papa Joan Pau II a Roma pel centenari del club, el seu primer entrenament amb el primer equip amb Llorenç Serra Ferrer fins que, el 2002, Louis Van Gaal el va fer debutar a la Lliga de Campions contra el Bruges.

Es compararan les imatges del seu primer partit de Lliga al Camp Nou contra el Recreativo el 2003 amb les de 15 anys després, jugant com a capità de l'equip en la Champions contra el Chelsea el 2018.

El programa recordarà un reportatge que li van fer en el programa "Entre línies" l'any 2006, en què va obrir les portes de casa seva i va mostrar el seu dia a dia. També es repassaran quins jugadors, abans que ell, havien ocupat la seva taquilla al vestidor del Camp Nou. D'aquest 2006, un bon record: la seva primera Champions, la de París. Al llarg del programa, es farà menció de les altres tres que ha guanyat: Roma 2009, Wembley 2011 i Berlín 2015.

La recerca d'imatges a l'arxiu de TV3 permetrà veure'l acompanyant els Estopa cantant una cançó i fent diversos i sorprenents esports aquàtics. I també recuperaran imatges d'"El convidat" amb la visita de l'Albert Om a Fuentealbilla el 2013.

Es reviuran els millors gols d'Andrés Iniesta amb el Barça. El més especial, el de Stamford Bridge contra el Chelsea, un gol "in extremis" que va portar el Barça fins a la final de Roma. I també els grans gols que ha fet al Reial Madrid.

I, sobretot, no deixaran d'ensenyar els seus millors dríblings, l'autèntic catàleg del gran repertori d'un dels millors jugadors del món.

Per acabar, es rememorarà la seva roda de premsa de comiat, les imatges del partit contra la Roma en què el Barça va quedar eliminat de la Champions d'aquesta temporada, la seva última final de la Copa del Rei amb gol inclòs, i la rua de celebració pel doblet pels carrers de Barcelona en el que va ser el seu comiat.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
HDTV Gràcies, Don Andrés 2018 2018-05-19 20:30:52

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.