Altres

Premis Gaudí de l'Acadèmia del Cinema Català IX

Any:
2017
Categories:
Producció Catalana, Altres
Generes:
Documental
Descripció:
DUARADA: 141 minuts. - MIDA: 1,57 Gb

L'Auditori Fòrum-CCIB acollirà la IX edició dels Premis Gaudí de l'Acadèmia del Cinema Català. Un espai que rebrà prop de 2.000 convidats.

La gala -una producció de l'Acadèmia del Cinema Català, Santa Mandra Produccions i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA)- es podrà seguir en directe i en "prime time" diumenge, 29 de gener, a TV3. A TV3, després del "Telenotícies Vespre", amb els comentaris d'Àlex Gorina i Ismael Martín.

La cerimònia, dirigida per Lluís Danés, la conduirà l'actor Bruno Oro. El guió, a càrrec de Pau Escribano i Oriol Jara, reflectirà la situació del sector i l'esperança de futur. En el transcurs de la gala, l'actor Josep Maria Pou rebrà el Premi Gaudí d'Honor-Miquel Porter per la seva trajectòria.

Trenta-dues produccions de les setanta-quatre inscrites enguany han estat nominades en alguna de les vint-i-dues categories dels Premis Gaudí. "El rei borni", "La propera pell", "Les amigues de l'Àgata" i "Tots els camins de Déu" opten al Gaudí a la millor pel·lícula. El Gaudí a millor direcció es decidirà entre Albert Serra, Isaki Lacuesta i Isa Campo, Juan Antonio Bayona i Marc Crehuet. "La propera pell", "100 metros" i "Un monstre em ve a veure" encapçalen el rànquing de les nominacions als premis del cinema català.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB Premis Gaudí de l'Acadèmia del Cinema Català IX 2017 2017-02-04 18:34:09

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.