Altres

Tranuites Circus

Any:
2007
Categories:
Producció Catalana, Altres
Generes:
Música
Descripció:
Durada: 66 minuts. - MIDA: 1,03 Gb.

País: Catalunya Direcció: Lluís Danés Guió: Lluís Danés i Lluís Llach Música: Lluís Llach Direcció de moviment: Marta Carrasco Intèrprets: Lluís Llach, Alberto Barrera, Ane Miren,Fura, Jorge Albueme, Manolo Alcántara, Montse Rodríguez, Laura Almerich, Anna Comelles, Miquel Córdoba, Jorge Cuscueta, Dani Forcada, Borja Penalba, Marc Prat Laly Rodríguez. Producció: Cuki Pons, Àfrica Pop,SL Gènere: Teatre|Música|Circ

Tranuites Circus és un espectacle de teatre visual i circ representat al Teatre Nacional de Catalunya creat per Lluís Danés i que compta amb l'actuació en directe de Lluís Llach. Amb les seves cançons de sempre i melodies noves, el cantautor donarà veu als anhels inconfessables d’uns personatges que passen la nit sense dormir: els tranuites.

Quan cau la nit, els habitants d’un edifici fet de finestres velles es refugien en la seva solitud i abandonen les màscares que porten durant el dia per endinsar-se en els seus somnis: un home que treballa en una oficina i que imagina que es posa ales i vola cap a altres horitzons; una parella d’avis obsessionats per un passat en què van patir gana i que, enmig de deliris de grandesa, devoren un suculent banquet; una ballarina que té dos cistells en comptes de peus i que només pensa a executar una coreografia perfecta... Són els tranuites.

Tranuites Circus, des d’una mirada irònica i agredolça, aborda la necessitat humana de somiar per fugir de la realitat quotidiana i creure en un món diferent. D’imaginar que ens podem convertir en allò que ens agradaria ser. De pensar que hi ha altres maneres de viure, altres maneres de sentir i d’estimar.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVD Tranuites Circus 2007 2014-02-17 19:48:19

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.