Altres

Concert. Simfònica del Vallès amb el trio Ludwig

Any:
0000
Categories:
Producció Catalana, Altres
Generes:
Música
Descripció:
DURADA: 1 h 30 minuts. - MIDA: 988 MB

Des del Teatre La Faràndula de Sabadell. Orquestra Simfònica del Vallès. Trio Ludwig. Rubén Gimeno, director.

Benet Casablancas (1956): Tres interludis (estrena mundial) Ludwig van Beethoven (1770-1827): Simfonia núm.1 en Do major, op. 21 ...............................................Triple concert per a violí, violoncel i piano, en Do major, op. 56

Des del Teatre Municipal La Faràndula, de Sabadell, us oferim una estrena mundial: Els “Tres interludis”, de Benet Casablancas. Completen el programa la primera simfonia i el triple concert per a violí, violoncel i piano de Beethoven.

L’obra, “Tres interludis”, de Casablancas, és un encàrrec de l'orquestra. Escrita en un llenguatge modern i abstracte, mostra els trets característics de les últimes obres de Casablancas: instrumentació transparent, colors harmònics, alternança entre moments cambrístics i de plena sonoritat? Una obra certament original i sorprenent.

El concert continua amb dues obres de Beethoven, la Simfonia núm. 1 i el Concert triple per a violí, violoncel, piano i orquestra, interpretat esplèndidament pel Ludwig Trio. Ludwig Trio és una formació de cambra en què participen els germans Abel Tomàs al violí, Arnau Tomàs al violoncel ?fundadors i membres del Quartet Casals? i la pianista Hyo-Sun Lim.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB Concert. Simfònica del Vallès amb el trio Ludwig 0000 2013-11-12 22:15:41

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.