Altres

33 Revolucions

Any:
2013
Categories:
Sèrie, Producció Catalana, ProgramaTV, Altres
Generes:
Documental, Música
Descripció:
Una nova sèrie documental que explica la història vital d'un artista a través de la seva música. Entre els artistes protagonistes d'aquesta primera temporada hi ha, per exemple:

El trio compost per Joan Colomo, Joan Pons (El Petit de Cal Eril) i Mau Boada (Esperit!). Tres artistes amb aplaudides trajectòries en solitari i que, gràcies a la seva amistat i connexió musical, saben sonar i comportar-se també com un tercet original i imprevisible. En suma, tres amics que comparteixen reflexions i notes musicals.

The New Raemon, autor d'un cançoner robust i intens, ens explica a través de detalls il·lustratius (la seva passió cinèfila, la relació entre gastronomia i gires, les necessitats d'utilitzar els còmics com a eina per parlar de tu mateix, les vivències amb les seves filles) qui és Ramón Rodríguez quan baixa de l'escenari;

Las Migas també agafen el seu torn i troben un espai natural perquè cada una de les integrants femenines d'aquest quartet de flamenc pop es defineixi i aporti pistes per cercar d'on prové el seu so singular. Elles mateixes fan broma del fet que siguin una catalana, una alemanya, una sevillana i una francesa. Quatre artistes de ports diferents, però que convergeixen en un mateix mirador.

Senior i el Cor Brutal, una banda que fusiona amb naturalitat el rock cantat en valencià i la música d'arrels nord-americanes. Amb ells hem viatjat fins a València per copsar la personalitat transparent del seu líder, Miquel Àngel Landete, i del grup, el Cor Brutal.

Amb Refree, pseudònim artístic de Raül Fernández, també hem viatjat, i acompanyats puntualment per alguns dels músics i amics (Oriol Roca, Sílvia Pérez Cruz, Nico Roig o Josh Rouse) que ajuden a definir l'àmplia mirada d'aquest eclèctic intèrpret, arranjador, compositor i productor.

Maria Rodés, una de les veus més creatives del pop que es fa aquí, és una altra de les protagonistes destacades. Ella ens revela la importància que tenen els somnis en la seva manera d'escriure i de compondre. És un viatge, a estones oníric a estones real, per l'imaginari d'aquesta inquieta cantant.

Maika Makovski, una artista de llarg recorregut i amb una emergent projecció internacional, ens ensenya una manera d'entendre l'ofici de fer cançons que connecta directament amb el seu esperit nòmada. El rock pot ser visceral i delicat al mateix temps. Un llampec o un bri de pluja.

Raynald Colom o com establir un diàleg amb una trompeta que no té por d'establir trames i connexions amb ciutats com Nova York. El músic de jazz ens relata els seus orígens, ens presenta a alguns companys de viatge essencials i defineix com és el tu a tu amb la trompeta.

Anna Roig i l'Ombre de Ton Chien: Anna Roig evoca a la seva manera i des d'un filtre curiós i tendre l'essència de la cultura francesa i la chanson . La seva música es filtra amb una mirada natural i divertida, pròpia d'una professora de música per a nens petits i d'una exestudiant de pallasso.

Oliva Trencada: Pep Toni Ferrer se situa al capdavant d'aquesta formació mallorquina on la poesia, els abordatges surrealistes i el sentit de l'humor sempre són ben presents. Ell mateix ens condueix per la seva illa i ens descriu el seu dia a dia, a banda d'endinsar-nos en l'univers "Oliva Trencada". Passin i vegin.

La Iaia: Al capdavant d'aquest trio, l'Ernest Crusats retrata a les seves cançons les motivacions i els dubtes d'un ventall de personatges. El cantant i guitarrista ens explica els seus inicis musicals, la connexió de Vic amb tantes i tantes bandes i les motivacions que van portar a un estudiant de Sociologia a dedicar-se a la música.

Sanjosex: Arquitecte i músic, Carles Sanjosé es manté entre dues disciplines que el porten a dissenyar els plànols d'una casa o, acte seguit, marxar escopetejat a assajar amb el seu grup. El músic de la Bisbal d'Empordà ha forjat un cançoner on conviuen Bob Dylan, la passió per la guitarra i un entorn natural que li serveix d'inspiració continua.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 1 1a Temporada Completa!! 2013 2013-03-16 00:10:24

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.