Altres

Concert. Una vetllada amb Mahler

Any:
0000
Categories:
Altres
Generes:
Música
Descripció:
DURADA: 59 minuts. - MIDA: 559 MB

Des del Davies Symphony Hall de San Francisco. Orquestra Simfònica de San Francisco. Thomas Hampson, baríton. Director: Michael Tilson Thomas.

Gustav Mahler (1860-1911) "Cançons del company errant" "Adagietto" de la simfonia núm. 5 en do# menor "Scherzo" de la simfonia núm. 7 en si menor "Rondo burleske" de la simfonia núm. 9 en Re Major

Gustav Mahler va dir la frase: “El meu temps arribarà”, davant de la incomprensió amb què sovint era rebuda la seva música. Efectivament, el temps de Mahler ha arribat: La seva música ofereix un viatge emocional i espiritual únic que ha penetrat fortament en la sensibilitat dels nostres temps. Michael Tilson Thomas, director de l'Orquestra Simfònica de San Francisco ens porta a una jornada guiada pel món de Gustav Mahler.

El baríton nord-americà Thomas Hampson, interpreta les “Cançons d’un company errant” (Lieder eines fahrenden Gesellen) i l’orquestra, dirigida per Michael Tilson Thomas ens interpreta tres moviments de tres simfonies: el famós “Adagietto” de la 5a, conegut per la pel?lícula “Mort a Venècia” de Visconti, l’“Scherzo” de la 7a i el “Rondó burlesque” de la seva última simfonia completada, la 9a.

Abans de cada peça, el director Michael Tilson Thomas, ens fa una breu explicació.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB Concert. Una vetllada amb Mahler 0000 2012-04-14 02:30:53

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.