Altres

Cuina bé amb l'Isma

Any:
2008
Categories:
Producció Catalana, ProgramaTV, Altres
Generes:
Documental, Família, Educatiu
Descripció:
"Cuina bé amb l'Isma", un programa dedicat a la dietètica i a la nutrició. L'Isma i el seu equip han preparat continguts nous i atractius que demostraran la importància que té l'alimentació si es vol gaudir de bona salut.

El ritme de vida actual ha provocat que es canviïn els hàbits alimentaris i cada vegada es menja d'una manera menys saludable. Per aquest motiu, i com a novetat d'aquesta temporada, el programa ha fet un gir i aquest any està dedicat a la dietètica i a la nutrició. L'Isma i el seu equip han preparat continguts nous i atractius que demostraran la importància que té l'alimentació si es vol gaudir de bona salut.

Per això, no hi faltaran les receptes senzilles i originals que l'Isma prepararà i que tothom podrà fer a casa i amb les quals demostrarà que és molt fàcil cuinar d'una manera sana i equilibrada. El programa, a més a més, té l'objectiu de conscienciar de la importància que té no saltar-se cap dels 5 àpats que s'han de fer al dia.

Per tant, l'Isma donarà solucions perquè tothom pugui fer una dieta com cal. Així, doncs, tampoc no hi faltaran els consells nutricionals amb què coneixerem les qualitats i les propietats que ens aporta cada aliment, uns consells dedicats a totes les persones de la casa, des dels més petits fins als més grans. Perquè per cuidar-se no hi ha res més important que una bona alimentació feta amb una bona cuina.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 1 Cuina bé amb l'Isma 2008 2008-05-17 17:35:49

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.