Altres

La nit del Pep

Any:
2012
Categories:
Producció Catalana, Altres
Generes:
Esports
Descripció:
DURADA: 136 minuts. - MIDA: 1.45 GB (El programa sencer amb els 4 reportatges)

Els quatre reportatges que és podran veure són "L'àlbum del Pep", "Paraula de Pep", "Més que futbol?" i "Seduïts pel Pep".

Seduïts pel Pep És un intens recorregut al voltant de la seductora personalitat de Guardiola a través de les reflexions de diferents personatges molt lligats al tècnic blaugrana: el seu amic David Trueba; el seu "àngel de la guarda", Manel Estiarte; la seva germana, Francesca Guardiola; els seus capitans al vestidor: Carles Puyol, Xavi Hernández i Andrés Iniesta; el seu entrenador favorit, Juan Manuel Lillo; el periodista Ramon Besa i l'home que el coneix fins l'últim detall, l'actor del "Crackòvia" Pep Plaza. Tots ells interpreten i expliquen la particular manera de fer i de ser de l'autèntic líder de l'actual Barça i tot això en el que, al final, ha estat el seu any més tens com a tècnic del primer equip.

Paraula de Pep S'explica la filosofia de Pep Guardiola com a entrenador a través de les seves paraules en les rodes de premsa. Els valors de l'esforç, el treball, el sacrifici, la constància... es converteixen en la base que fa funcionar el nou Barça de Guardiola i que el portaran a aconseguir un triplet d'èxits en el seu primer any: Copa, Lliga i Champions. Es va emetre just el dia abans de la Final de la Champions de Roma.

Més que futbol? Diferent experts ofereixen les seves opinions sobre la pregunta central que es planteja el programa: fins a quin punt la gran quantitat de coses que ha guanyat l'equip de Guardiola i, sobretot, la manera com les ha guanyat pot haver convertit aquest grup humà i el seu èxit com a autèntic "equip" en un referent social? A partir d'aquí el programa aborda alguns exemples concrets, des de les escoles de negocis fins al mon de la publicitat o l'educatiu, on s'explica per què s'ha tingut present el model de treball del Barça de Guardiola a l'hora de buscar noves fórmules per millorar els resultats i la gestió en diferents àmbits laborals i socials.

L´àlbum del Pep Es tracta d'un resum del programa del mateix títol que es va emetre el juliol del 2001, quan Pep Guardiola va marxar del Barça com a jugador. En aquesta versió reduïda es recullen algunes opinions de l'entorn del Pep per intentar explicar quin serà el seu tarannà a la banqueta del Barça com a entrenador veient-lo encara com a jugador en actiu. Es va emetre el juny del 2008, just el dia abans de la seva presentació oficial com a substitut de Frank Rijkaard.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 0 La nit del Pep 2012 2012-03-02 19:35:13

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.