Altres

Els nens cantors de Viena. Camins cap a la distànc

Any:
0000
Categories:
Documental, Altres
Generes:
Música
Descripció:
El realitzador internacionalment aclamat Curt Faudon porta a la pantalla un punt de vista desconegut i íntim dels Nens Cantors de Viena, el cor de nens més famós del món. En una combinació de documental amb càmera oculta i elements cinematogràfics, aquesta obra tan complexa ens convida a viatjar pel món i fins i tot enrere en el temps per conèixer l'estil de vida nòmada dels nois des del seu propi prisma.

La cinta comença amb el projecte "Silk Road", una òpera per a nens, que narra la història d'un fantasma de 2.000 anys i d'un camell que parla, basada en cançons originals de Turquia, l'Uzbekistan, el Pakistan, el Tadjikistan, Mongòlia i la Xina. Mentre assagen les cançons, es troben amb artistes asiàtics i aprenen el diàleg de l'òpera, els nens van a escola, fan les seves gires "habituals" durant l'any acadèmic i canten sota les ordres de directors prestigiosos com Franz Welser-Möst i Riccardo Muti.

La narrativa de ficció se centra en un noi que creu que és normalet, d'aquells que va fent sense pena ni glòria. Serà durant els assajos que descobrirà que és molt millor del que es pensa. Els amics del noi, que són dels Estats Units, d'Eslovàquia i fins i tot del Japó, fan tots els possibles per ajudar-lo a superar la seva timidesa abans de la gran nit de l'estrena de l'òpera.

Mitjançant un collage filmat més lleuger reculem en el temps i contemplem el cor imperial cantant al Reichstag d'Augsburg el 1518 en presència d'Albrecht Dürer i Martí Luter, així com en actes davant de Napoleó III de França, Maria Teresa d'Àustria i també en altres representacions històriques al llarg dels seus 500 anys de trajectòria, que prenen vida mitjançant un ric vestuari i uns efectes especials d'avantguarda.

Vet aquí la història commovedora de l'assoliment de la majoria d'edat acompanyada de representacions musicals impressionants i escenaris internacionals sorprenents al llarg de la "Ruta de la Seda / Silk Road", amb un toc de misteri i l'aparició d'un convidat molt especial: un camell que parla.

Dades tècniques Durada: 51 min. Mida: 575 MB Vídeo: DVBrip, 704x396, Audio 1: DVBrip, Audio 2: DVBrip, mp3, 128 kbps, 44,1 kHz, Cbr, Estèreo, (VO alemany)
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB Els nens cantors de Viena. Camins cap a la distànc Català-Alemany 0000 2012-01-05 15:18:23

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.