Altres

Concert participatiu - El Messies de Händel

Any:
0000
Categories:
Producció Catalana, Altres
Generes:
Música
Descripció:
DURADA: 2 h 08 minuts. - MIDA: 1,14 GB

Des del Palau de la Música Catalana de Barcelona. - Harry Bicket, director. Participants individuals: The English Concert Joélle Harvey, soprano Jennifer Johnston, mezzosoprano Andrew Tortise, tenor David Soar, baix

Energia positiva és el què sentim quan sonen les primeres notes del “Messies” al Palau de la Música. La implicació dels 400 cantaires que hi participen fa quinze anys que dura. Molts d’ells repeteixen l’experiència de posar-se al costat de cors i solistes de renom internacional i sota la batuta de grans directors.

Aquesta vegada, el conjunt convidat és el cor i orquestra “The English Concert”, dirigits per Harry Bicket, especialista en el repertori barroc i clàssic i ben conegut pel públic català per les seves interpretacions operístiques al Liceu. Quatre solistes vocals completen un repartiment d’excepció per interpretar l’oratori “El Messies”, de George Friedrich Händel.

Compost en forma d’oratori en tres parts, “El Messies” es va estrenar el 1742 a Dublín, amb el mateix Händel com a director des del clavicèmbal. Un costum de l’època que Harry Bicket posa en pràctica, juntament amb la interpretació amb instruments originals i criteris històrics. El “Messies participatiu” és una iniciativa de l’Obra Social “la Caixa” que des del 1995 ha aconseguit més de 20.000 participants i prop de 200.000 assistents als concerts.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB Concert participatiu - El Messies de Händel 0000 2011-10-16 03:07:47

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.