Altres

Festival Internacional de Màgia de Balaguer

Any:
2010
Categories:
Producció Catalana, Altres
Generes:
Família, Fantasia, Música, Humor, Art
Descripció:
1r. Festival - DURADA: 1 hora 42 minuts. - MIDA: 3,38 GiB (Versió HD 720p)v - 1,00 GiB (versió SD)

2on. Festival - DURADA: 49 minuts + 44 minuts. - MIDA: 600MB + 550MB. (1a part i 2a part)

1r. Festival Internacional de Màgia de Balaguer. Gala enregistrada per TV3 en HD. El Teatre Municipal de Balaguer va acollir el 1r Festival Internacional de Màgia Ciutat de Balaguer els dies 17 i 18 d'abril del 2010. El certamen, que conduït pel mag Lari, va aplegar mags vinguts d'arreu del món. El Mag Lari també farà alguna intervenció i així com el director de la gala, el mag Selvin, que presentarà una màgia divertida de ventrilòquia.

Actuacions: -Mag Lari (Espanya): Amb la col·laboració del Mag Selvin i els seus ninots. Espectacular arribada del Mag Lari al teatre, conduint un cotxe descapotable amb els ulls embenats. -Selvin (Catalunya): Presenta un joc de màgia còmica amb l'ajuda d'un espectador transformat en ninot de ventrilòquia mitjançant una màscara amb moviment. -Solange Kardinally (Portugal): És la maga més jove d'Europa en l'espectacular terreny de les grans il·lusions. Presentarà dues il·lusions de les més modernes i menys vistes del mercat. -Sébastien Dethise (Bèlgica): únic número al món que combina màgia de manipulació amb boles i malabars. -Dion (Holanda): 2on premi mundial de manipulació, amb el seu número 'tango', tot ambientat i musicat al ritme d'aquesta mateixa música. -Jade (Xinesa resident als Estats Units): Número de màgia oriental de 1a categoria, tant que recentment ha actuat al 'Tonight show' de Jay Leno a la NBC americana. -Companyia Black art Dion (Holanda): Una gran companyia que ha modernitzat el fascinant món de la càmera negra, amb efectes impressionants i una gran dosi d'humor. -Dania (Rússia): Espectacular número de Hula-Hoop. Un show de varietats súper màgic, de ritme trepidant. -David & Dania (Estats Units & Rússia): Quick-change, l'indiscutible atracció màgica número 1 de canvi ràpid de vestuari. Representaran el seuou acte, amb 11 canvis de vestits en 8 minuts.

2n. Festival Internacional de Màgia de Balaguer. La gala, celebrada al Teatre Municipal de Balaguer, dirigida pel Mag Selvin i presentada pel Mag Lari, tindrà les actuacions del mag veneçolà Adrian Soler, destacat en els mitjans de comunicació especialitzats per la seva espectacularitat; l'holandès Prince of illusions, un dels mags més reconeguts d'Europa en l'especialitat de grans il·lusions, i el belga Sebastien Bethise, l'únic mag internacional que combina la manipulació i l'aparició de boles amb jocs malabars.

Actuacions: -Mag Selvin (català), director de la gala. -Mag Lari (català), presentador de la gala. -Adrian Soler (veneçolà), destacat en els mitjans de comunicació especialitzats per la seva espectacularitat. -Prince of Illusions (holandès), un dels mags més reconeguts d'Europa en l'especialitat de grans il·lusions. -Sébastien Dethise (belga), l'únic mag internacional que combina la manipulació i l'aparició de boles amb jocs malabars.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
HDTV 0 1er Festival Versió HD 720p 2010 2011-01-07 15:35:32
HDTV 0 1er Festival - Versió estàndard SD 2010 2011-01-07 15:40:03
DVB 0 2on Festival - Versió estàndard SD 2011 2011-06-26 11:49:54

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.