Altres

Concert - Manel al Palau de la Música

Any:
2010
Categories:
Producció Catalana, Altres
Generes:
Música
Descripció:
DURADA: 82 minuts. - MIDA: 820 Mb

El grup Manel ha estat, sens dubte, el fenomen de l'any 2009 en el panorama musical català. Ningú no podia aventurar que, després de presentar-se a la Sala Heliogàbal, del barri de Gràcia (Barcelona), un local on es mostra el millor de l'escena independent i alternativa catalana, arribarien a fer 80 concerts en gairebé un any i que el seu disc de debut, "Els millors professors europeus", assoliria xifres de vendes rècords en el seu àmbit.

Arribats aquí, els Manel van decidir posar fi a l'allau d'esdeveniments i concerts que començaven a col·lapsar la capacitat creativa i compositiva del grup. I ho van fer al mes de gener, oferint dos concerts al Palau de la Música Catalana en què van haver de penjar el cartell d'"Entrades exhaurides". D'aquesta manera els Manel tancaven un any de feina per poder allunyar-se una mica de l'èxit i treballar fora dels escenaris.

El concert d'aquest particular comiat va ser molt especial i va comptar amb la presència d'una coral de setze veus, la irrupció a platea d'una petita orquestra de metall i la màgia d'aquest grup que en tan poc temps ha sabut arribar a un públic molt ampli amb unes cançons que expliquen històries pròximes, amb una sonoritat gairebé domèstica i amb una capacitat de comunicació tan eficaç com entranyable.

Aquest és el concert que us oferim la nit tan especial de la revetlla de Sant Joan pel canal 33 a les 22:45 hores.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB Concert - Manel al Palau de la Música 2010 2010-06-26 00:08:39

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.